Szoftverfrissítés

Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, ha van új verzió. A szoftverfrissítéseket a sportóra működésének fejlesztésére készítik. Tartalmazhatnak fejlesztéseket a meglévő funkciókhoz, vagy teljesen új funkciókat, javításokat.

A szoftverfrissítés miatt nem veszítesz adatokat: A szoftver frissítése előtt a sportóra található legfontosabb adataid a Flow webes felületre szinkronizálódnak.

Mobil eszközzel vagy tablettel

A szoftverfrissítést mobil eszközzel is elvégezheted, ha a Polar Flow mobil alkalmazással szinkronizálod edzési és aktivitási adataidat. Az alkalmazás értesít, ha van elérhető frissítés, és végigvezet annak telepítésén. Javasoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt csatlakoztasd a sportórát egy áramforráshoz, hogy a frissítés zavartalan legyen.

A szoftverfrissítés a kapcsolat minőségétől függően körülbelül 20 percet vehet igénybe.

Számítógéppel

Akárhányszor egy új firmware verzió elérhetővé válik, a FlowSync értesít, ahogy a sportórát a számítógépedhez csatlakoztatod. A szoftverfrissítések a FlowSync szoftveren keresztül töltődnek le.

A szoftverfrissítéshez:

  1. Dugd be a sportórát a számítógépbe a mellékelt kábellel. Ellenőrizd a kábel megfelelő csatlakozását. Ügyelj rá, hogy a kábel pereme illeszkedjen a sportóra aljzatához (pirossal jelölve).

  2. A FlowSync megkezdi adataid szinkronizálását.
  3. A szinkronizálás után, megjelenik egy kérés, hogy frissítsd a szoftvert.
  4. Válaszd a Yes (igen)lehetőséget. A készülék elvégzi az új firmware telepítését (ez eltarthat akár 10 percig is), és a sportóra újraindul. Várd meg, amíg a firmware frissítése befejeződik, majd válaszd le a sportórát a számítógépről.