Du är här:Komma igång > Introduktion

Introduktion

Grattis till din nya V800! Polar V800 med GPS är utformad för krävande idrottsutövare och sporter. Smart Coaching och aktivitetsmätning dygnet runt hjälper den dig att uppnå din maximala prestationsförmåga. Få en snabb översikt över din träning direkt efter ditt träningspass med Flow-appen och planera och analysera din träning i detalj med Flow webbtjänst.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya träningspartner. För att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/en/support/v800.

V800

Övervaka dina träningsdata, till exempel puls, hastighet, sträcka och rutt, och även de minsta aktiviteterna i vardagen.

H7 pulssensor*

Se exakt puls i realtid i din V800 under träning, även när du simmar. Din puls är information som används för att analysera hur ditt träningspass gick.

USB-kabel

Använd den anpassade USB-kabeln för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din V800 och Polar Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen

Se dina träningsdata på ett ögonblick efter varje träningspass. Flow-appen synkroniserar dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Ladda ner den från App Store eller Google Play.

Polar FlowSync-programmet

Med Flowsync-programmet kan du synkronisera data mellan din V800 och Flow webbtjänst via USB-kabeln. Gå till www.flow.polar.com/start för att ladda ner och installera Polar FlowSync-programmet.

Polar Flow webbtjänst

Planera och analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat på polar.com/flow.

*Ingår endast i V800 med pulssensor. Om du köpt ett produktset där en pulssensor inte ingår, kan du alltid köpa en sensor vid ett senare tillfälle.