Du är här:Funktioner > GPS > Tillbaka till start

Tillbaka till start

Funktionen Tillbaka till start visar vägen tillbaka till startpunkten av ditt träningspass eller till en sparad intressepunkt.

Så här använder du funktionen Tillbaka till start:

1. Tryck och håll in LYSE. Snabbmeny visas.
  2. Välj Aktivera pos.guide, Ställ in målpunkt visas.
  3. Välj Startpunkt (standard).

Du kan ändra målpunkten genom att återvända till Snabbmeny och välja Ändra målpunkt. Minst en intressepunkt måste sparas under ditt träningspass för att du ska kunna ändra målpunkt.

Så här återvänder du till startpunkten:

• Bläddra till displayen Tillbaka till start.
  • Håll V800 i ett horisontellt läge framför dig.
  • Fortsätt att röra på dig så att V800 kan bestämma i vilken riktning du ska förflytta dig. En pil kommer att peka i riktningen mot din startpunkt.
  • Du kommer tillbaka till startpunkten genom att alltid röra dig i pilens riktning.
  • V800 visar även riktningskoordinater och avståndet (fågelvägen) mellan dig och startpunkten.

När du är i okända miljöer ska du alltid hålla en karta till hands i fall V800 förlorar satellitsignalen eller batteriet tar slut.