Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aloittaminen

Harjoituksen aloittaminen

Kiinnitä OH1 kyynär- tai olkavarteesi. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta OH1:n käyttäminen.

Harjoituksen aloittaminen käytettäessä itsenäisenä harjoituslaitteena

Ennen kuin OH1-laitetta voi käyttää itsenäisenä harjoituslaitteena, se on rekisteröitävä ja yhdistettävä Polar Flow -tiliin. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta OH1:n käyttöönotto.

1. Kytke OH1 päälle painamalla sen painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike.
  2. OH1-laitteessa on nyt virta päällä. Aloita tallennus painamalla painiketta kaksi kertaa lyhyesti.
  3. Kun sykkeesi löytyy, vihreä LED-valo vilkkuu nopeasti, ja voit aloittaa harjoituksen.

Harjoituksen jälkeen voit lopettaa tallennuksen painamalla painiketta, kunnes LED-valo sammuu. Synkronoi sitten harjoituksesi Flow-sovellukseen ja -verkkopalveluun, niin näet sen tiedot. Katso lisätietoja kohdasta Synkronointi.

Kun laitetta käytetään itsenäisenä harjoituslaitteena, harjoitukset tallennetaan Muu sisäliikunta -lajiprofiililla. Muistin kapasiteetti on enintään 200 tuntia harjoittelua.

Harjoituksen aloittaminen Polar-rannelaitteen kautta

Ennen kuin aloitat, varmista, että OH1 ja Polar-rannelaite on yhdistetty. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Yhdistäminen.

1. Kytke OH1 päälle painamalla sen painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike.
  2. OH1-laitteessa on nyt virta päällä, ja sitä voi käyttää sykesensorina Polar-rannelaitteen yhteydessä.
  3. Kun sykkeesi on löytynyt, vihreä LED-valo välähtää kerran kahden sekunnin välein.
  4. Aloita harjoitus Polar-rannelaitteesta.

Harjoituksen jälkeen voit lopettaa tallennuksen Polar-harjoituslaitteesta. Synkronoi sitten harjoituksesi Flow-sovellukseen ja -verkkopalveluun, niin näet sen tiedot. Katso lisätietoja kohdasta Synkronointi.

Huomaa, että eräissä Polar-rannelaitteissa ja -pyöräilytietokoneissa käytettävissä olevaa Polar-kuntotestiä ja ortostaattista testiä ei voi tehdä Polar OH1:n avulla.

Kun käytät OH1-laitetta ja Polar-rannelaitetta, harjoitus voi joskus näkyä Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa kahteen kertaan. Näin voi käydä, jos aloitat vahingossa harjoituksen tallennuksen OH1-laitteessa harjoitusta aloittaessasi. Harjoitusten kaksoiskappaleet voi poistaa Flow-verkkopalvelussa ja -sovelluksessa.

Harjoituksen aloittaminen Polar Beat -sovelluksen avulla

Ennen kuin aloitat, varmista, että OH1 ja Polar Beat on yhdistetty. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Yhdistäminen.

1. Kytke OH1 päälle painamalla sen painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike.
  2. OH1-laitteessa on nyt virta päällä, ja sitä voi käyttää sykesensorina Polar Beat -sovelluksen yhteydessä.
  3. Kun sykkeesi on löytynyt, vihreä LED-valo välähtää kerran kahden sekunnin välein.
  4. Aloita harjoitus Polar Beat -sovelluksesta.

Harjoituksen jälkeen voit lopettaa tallennuksen napauttamalla Polar Beat -sovelluksen pysäytyspainiketta.