Olet täällä: Aloittaminen > OH1:n käyttöönotto

OH1:n käyttöönotto

Akku kannattaa ladata ennen OH1:n käyttämistä. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latauksen alkamiseen voi mennä hetki. Tarkemmat tiedot akun lataamisesta on kohdassa Akut.

Huomaa, että kun OH1:n akussa on riittävästi virtaa, laite ilmoittaa itsestään kaikille lähistöllä oleville yhteensopiville vastaanotinlaitteille.

Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

A. Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata OH1:n samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. & C. Käyttöönotto mobiililaitteella on kätevä vaihtoehto, jos käytettävissäsi ei ole USB-portilla varustettua tietokonetta. Se voi kuitenkin viedä kauemmin. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Täytä heti kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tiedot ja lataa OH1-laitteeseen uusin laiteohjelmisto.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto tietokoneella FlowSync-ohjelman avulla

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain (kuva 1).
  2. Liitä USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin (kuva 2), siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneeseesi.
  3. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu antaa ohjeita sisäänkirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa treenaamisen. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto B: Käyttöönotto mobiililaitteen ja Polar Flow -sovelluksen avulla, kun käytössäsi on Polar-rannelaite

Polar OH1 muodostaa yhteyden Polar Flow ‑mobiilisovellukseen langattoman Bluetooth®- ja ANT+-tiedonsiirron avulla, joten muista ottaa Bluetooth-toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

ANT+ on oletuksena käytössä treenien aikana, ja se lähettää sykesignaalisi lähellä oleviin yhteensopiviin laitteisiin. Halutessasi voit ottaa ANT+:n pois käytöstä Polar Beat -sovelluksen asetuksista.

Tarkista Polar Flow ‑sovelluksen yhteensopivuus osoitteesta support.polar.com.

1. Lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Ota Bluetooth® käyttöön ja avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessasi.
  3. Käynnistä OH1 painamalla sen painiketta, kunnes LED-valo syttyy. Polar Flow -sovellus kehottaa tämän jälkeen aloittamaan yhdistämisen. Hyväksy yhdistämispyyntö ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa treenaamisen. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto C: Käyttöönotto mobiililaitteen ja Polar Beat -sovelluksen avulla, kun käytössäsi ei ole Polar-rannelaitetta

Polar OH1 muodostaa yhteyden Polar Beat ‑mobiilisovellukseen langattoman Bluetooth®- ja ANT+-tiedonsiirron avulla, joten muista ottaa Bluetooth-toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

ANT+ on oletuksena käytössä treenien aikana, ja se lähettää sykesignaalisi lähellä oleviin yhteensopiviin laitteisiin. Halutessasi voit ottaa ANT+:n pois käytöstä Polar Beat -sovelluksen asetuksista.

Tarkista Polar Beat ‑sovelluksen yhteensopivuus osoitteesta support.polar.com.

1. Lataa Polar Beat -sovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Ota Bluetooth käyttöön ja avaa Polar Beat -sovellus mobiililaitteessasi.
  3. Käynnistä OH1 painamalla sen painiketta, kunnes LED-valo syttyy. Etsi sensori Beat-sovelluksen asetusten Sykesensori-kohdasta ja napauta Yhdistä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa treenaamisen. Pidä hauskaa!