Olet täällä: Aloittaminen > OH1:n käyttöönotto

OH1:n käyttöönotto

Akku kannattaa ladata ennen OH1:n käyttämistä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen voi viedä hetken. Katso tarkat tiedot akun lataamisesta kohdasta Akut.

Huomaa, että jos OH1:n akussa on riittävästi virtaa, se ilmoittaa läsnäolostaan kaikille lähistöllä oleville yhteensopiville vastaanotinlaitteille.

Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

A. Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata OH1:n samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. Käyttöönotto mobiililaitteen kautta on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta ja USB-porttia, mutta se voi kestää kauemmin. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Syötä kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi ja lataa OH1:n uusin laiteohjelmisto.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto tietokoneella FlowSync-ohjelman avulla

1. Aseta sensori USB-sovittimeen linssi ylöspäin niin, että sensorin ja USB-sovittimen liittimet ovat vastakkain (kuva 1).
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin (kuva 2), siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneeseesi.
  3. Kirjaudu Polar-tilillesi tai luo uusi tili. Saat verkkopalvelusta ohjeet kirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Käyttöönoton aikana sinulta kysytään, missä kohdassa pidät laitetta, ja sinua pyydetään täyttämään fyysiset asetuksesi. Määritä ne tarkasti, jotta saat mahdollisimman tarkat tiedot.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto B: Käyttöönotto mobiililaitteella Flow-sovelluksen avulla

Polar OH1 muodostaa yhteyden Polar Flow ‑mobiilisovellukseen langattoman Bluetooth-yhteyden avulla, joten muista ottaa Bluetooth-toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

Tarkista Polar Flow ‑sovelluksen yhteensopivuus osoitteesta support.polar.com.

1. Lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Kytke Bluetooth®-yhteys päälle ja avaa Flow-sovellus mobiililaitteessasi.
  3. Kytke OH1 päälle painamalla painiketta, kunnes LED-valo syttyy. Flow-sovellus ehdottaa yhdistämisen aloittamista. Hyväksy yhdistämispyyntö ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Käyttöönoton aikana sinulta kysytään, missä kohdassa pidät laitetta, ja sinua pyydetään täyttämään fyysiset asetuksesi. Määritä ne tarkasti, jotta saat mahdollisimman tarkat tiedot.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!