Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar OH1:n käyttöohje

Tutustu uuteen OH1-laitteeseesi tämän käyttöohjeen avulla. Katso OH1:n ohjevideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä osoitteessa support.polar.com/fi/OH1.

Esittely

Onnittelut Polar OH1:n valinnasta! Polar OH1 on optinen sykesensori, jota pidetään kyynär- tai olkavarressa. Sitä voi käyttää itsenäisenä harjoituslaitteena, joka tallentaa ja varastoi tietoja, tai sykesensorina Polar-rannelaitteen yhteydessä. Sykesensorina käytettäessä OH1 lähettää syketiedot Polar-rannelaitteeseen.

OH1 on yhteensopiva Bluetooth-teknologiaa käyttävien Polar-rannelaitteiden ja Polar Beat -sovelluksen kanssa. Sitä voi käyttää myös Polar Club-, Polar GoFit- ja Polar Team -sovellusten kanssa. Lisäksi se on yhteensopiva Bluetooth-vakiosykeprofiilia tukevien iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Liitä laitteesi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki OH1:n tarjoamat mahdollisuudet.

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi OH1 ja Flow-sovellus harjoittelun jälkeen, jotta saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta harjoitustuloksestasi ja suorituksestasi.

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia ja seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista harjoitusyhteisöistä. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.