Polar OH1:n käyttöohje

Tutustu uuteen OH1-laitteeseesi tämän käyttöohjeen avulla. OH1:n opetusvideoita ja sitä koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/en/OH1.

Esittely

Onnittelut Polar OH1:n valinnasta!

Polar OH1 on kompakti optinen sykesensori, joka mittaa sykkeen käsivarresta tai ohimolta. Se on monipuolinen ja tarjoaa hyvän vaihtoehdon kiinnitysvyölle ja ranteesta sykkeen mittaaville laitteille. Polar OH1:llä voit lähettää reaaliaikaiset syketietosi Bluetoothin kautta urheilukelloon, älykelloon, Polar Beat -sovellukseen tai muihin fitness-sovelluksiin ja samanaikaisesti ANT+-laitteisiin. Polar OH1:ssä on sisäänrakennettu muisti, joten voit treenata pelkästään OH1:n kanssa ja siirtää harjoitustiedot puhelimeen treenin jälkeen. OH1:n mukana tulevat mukava, konepestävä käsivarsihihna ja uimalasien hihnakiinnike (Polar OH1 + tuotepaketti).

Sitä voi myös käyttää Polar Club-, Polar GoFit- ja Polar Team -sovellusten kanssa.

Liitä laitteesi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki OH1:n tarjoamat mahdollisuudet

Hanki Polar Flow- tai Polar Beat -sovellus App Store®- tai Google PlayTM -kaupasta. Synkronoi OH1 ja jompikumpi sovellus treenin jälkeen, jotta saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi.

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai mobiilisovellusten avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.