Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronointi

Voit siirtää tiedot OH1-laitteesta Polar Flow -sovellukseen langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Voit myös synkronoida OH1:n ja Polar Flow -verkkopalvelun USB-portin ja FlowSync-ohjelman avulla. Tietojen synkronoiminen OH1:n ja Flow-sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä. Jos haluat synkronoida tiedot OH1-laitteesta suoraan verkkopalveluun, tarvitset Polar-tilin lisäksi myös FlowSync-ohjelman. Jos olet määrittänyt OH1:n asetukset, olet luonut Polar-tilin. Jos olet määrittänyt OH1:n asetukset tietokoneella, tietokoneellasi on FlowSync-ohjelma.

Muista synkronoida OH1, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla missä sitten oletkin.

Synkronointi Flow-mobiilisovelluksella

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa
  • olet yhdistänyt OH1:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Tietojen synkronointi:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen Polar-tililläsi.
  2. Paina OH1:n painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike. OH1-laitteessa on nyt virta päällä.
  3. OH1 synkronoi tiedot Flow-sovelluksen kanssa automaattisesti, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

OH1 synkronoi tiedot harjoituksen jälkeen automaattisesti Flow-sovellukseen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Kun synkronoit OH1:n ja Flow-sovelluksen, myös harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

Lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Aseta sensori USB-sovittimeen linssi ylöspäin niin, että sensorin ja USB-sovittimen liittimet ovat vastakkain.
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  3. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  4. Kun toiminto on suoritettu loppuun, näyttöön tulee Valmis-ilmoitus.

Aina, kun liität OH1:n tietokoneeseen, Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot OH1-laitteesta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi mahdollisesti muuttamasi asetukset. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Aina kun laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa OH1:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset OH1:een painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/en/support/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/en/support/FlowSync.