Olet täällä: Aloittaminen > Yhdistäminen

Yhdistäminen

Mobiililaitteen ja OH1:n yhdistäminen

Jos määritit OH1:n asetukset mobiililaitteella luvussa OH1:n käyttöönotto esitetyllä tavalla, OH1 on jo yhdistetty mobiililaitteeseesi.

Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää OH1-laitetta Polar Flow -sovelluksen kanssa, sinun on ensin käytettävä OH1:tä erillisenä harjoituslaitteena yhden harjoituksen ajan, ennen kuin se voidaan yhdistää Flow-sovelluksen kanssa. Tarkemmat ohjeet alla.

Varmista ennen yhdistämistä, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa
  • olet tehnyt vähintään yhden harjoituksen, jossa käytit OH1-laitetta itsenäisenä harjoituslaitteena. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Harjoituksen aloittaminen.

Kun edellä luetellut ehdot täyttyvät:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen Polar-tililläsi.
  2. Paina OH1:n painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike. OH1-laitteessa on nyt virta päällä.
  3. Flow-sovellus kehottaa automaattisesti yhdistämään OH1-laitteen, jos se on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

OH1 synkronoi tiedot Flow-sovelluksen kanssa automaattisesti, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Kun synkronoit OH1:n ja Flow-sovelluksen, myös harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

OH1:n yhdistäminen Polar-rannelaitteeseen

Paina OH1:n painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike. OH1-laitteessa on nyt virta päällä.

Lue tarkemmat yhdistämisohjeet Polar-rannelaitteesi käyttöohjeesta, joka on osoitteessa support.polar.com.

OH1:n ja Polar Beat -sovelluksen yhdistäminen

1. Lataa Polar Beat -sovellus mobiililaitteeseesi App Store®- tai Google PlayTM -kaupasta.
  2. Varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.
  3. Avaa Polar Beat -sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla, jotka loit OH1:n asetusten määrittämisen yhteydessä. Jos sinulla ei vielä ole Polar-tiliä, luo uusi tili.
  4. Paina OH1:n painiketta, kunnes LED-valo syttyy, ja vapauta sitten painike. OH1-laitteessa on nyt virta päällä.
  5. Siirry Beat-sovelluksessa kohtaan Asetukset > Sykesensori ja napauta Löydetyt sensorit -kohdassa OH1:n alla Yhdistä.