Polar FT7 Käyttöohje

4. HARJOITTELUN JÄLKEEN

Harjoitusyhteenveto

Polar FT7 tuo näkyviin harjoitusyhteenvedon kunkin harjoituksen jälkeen:

KESTO

Harjoituksen kesto

KALORIT

Harjoituksen aikana kulutettujen kalorien lukumäärä.

KESKISYKE

Harjoituksen keskiarvosyke

MAX SYKE

Harjoituksen maksimisyke

RASV.POLT.

Rasvanpolttoalueella vietetty aika

KUNTO

Kuntoa kehittävällä alueella vietetty aika

Harjoitustietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella harjoitustietojasi valitsemalla VALIKKO > Tiedot. Valitse sitten Harjoitustiedostot, Viikoittaiset yht.vedot, Kertymät lähtien xx.xx.xx, Poista tiedostot tai Nollaa kertymät.

Harjoitustiedostot

Voit tarkastella aikaisempia harjoitustietojasi valitsemalla VALIKKO > Tiedot > Harjoitustiedostot. Valitse sitten päivämäärä ja kellonaika, jota haluat tarkastella.

Tiedoston luontipäivämäärä: xx.xx.xx

Tiedoston luomisaika: xx:xx

Jokainen pylväs edustaa yhtä harjoitustiedostoa. Valitse harjoitus, jota haluat tarkastella

KESTO

Harjoituksen kesto

KALORIT

Harjoituksen aikana kulutettujen kalorien lukumäärä.

KESKISYKE

Harjoituksen keskiarvosyke

MAX SYKE

Harjoituksen maksimisyke

RASV.POLT.

Rasvanpolttoalueella vietetty aika

KUNTO

Kuntoa kehittävällä alueella vietetty aika

Tiedostojen poistaminen

Harjoitustiedostoja voi olla korkeintaan 99. Kun Harjoitustiedostot-valikon muisti on täynnä, vanhin harjoitustiedosto korvataan uusimmalla.

• Jos haluat poistaa harjoitustiedoston, valitse Tiedot > Poista > Harjoitustiedostot > OK.

• Valitse poistettava tiedosto ja paina OK.

• Poista tiedosto? tulee näyttöön. Valitse Kyllä.

• Poista kertymästä? tulee näyttöön. Voit poistaa tiedoston kertymistä valitsemalla Kyllä.

Kaikkien tiedostojen poistaminen

• Valitse Tiedot > Poista > Kaikki tiedostot > OK.

• Poista kaikki? tulee näyttöön. Valitse Kyllä ja näyttöön tulee Kaikki tiedostot poistettu.

Voit peruuttaa tiedoston poiston painamalla TAKAISIN-näppäintä, kunnes palaat ajannäyttötilaan.

Viikoittaiset yhteenvedot

Voit tarkastella viikoittaista harjoitusyhteenvetoa valitsemalla VALIKKO > Tiedot > Viikoittaiset yht.vedot

VIIKKO

Viikon aloituspäivä

Tiedostoselain

KESTO

Harjoitustesi kesto

HARJ.LUKUM.

Harjoitusten lukumäärä valitun viikon aikana.

KALORIT

Viikon aikana kulutetut kalorit

Viikoittaisten yhteenvetojen nollaaminen

Voit nollata viikoittaiset yhteenvedot valitsemalla Tiedot > Nollaa vkoyht.vedot > OK. Nollaa viikot? tulee näyttöön. Kun haluat nollata viikoittaiset yhteenvedot, valitse Kyllä.

Kertymät

Voit tarkastella harjoituskertymiäsi valitsemalla VALIKKO > Tiedot > Kertymät lähtien xx.xx.xxxx

TIEDOT

Kertymät 01.09.2009 lähtien

KESTO

Harjoitustesi kokonaiskesto

HARJ.LUKUM.

Harjoitusten kokonaismäärä

KALORIT

Harjoitusten aikana kulutettujen kalorien kokonaismäärä

Kertymien nollaaminen

Jos haluat nollata kertymät, valitse Tiedot > Nollaa kertymät ja Kyllä.