Polar FT7 Käyttöohje

2. ALOITUSOPAS

Tutustu Polar FT7 -sykemittariisi

Sykemittari tallentaa sykkeesi ja muita harjoitustietoja sekä näyttää ne harjoittelun aikana.

Polar H1 -sykesensori lähettää sykesignaalin sykemittariin. Sykesensoriin kuuluvat lähetinyksikkö (A) ja kiinnitysvyö (B).

Osoitteessa http://support.polar.com/en on tämän käyttöohjeen viimeisin versio ja ohjevideoita.

FT7:n näppäimet ja valikko

YLÖS:

• Valikkoon pääsemiseen

• Arvojen säätämiseen

• Valintaluetteloiden selaamiseen

• Kellotaulun vaihtamiseen pitkällä painalluksella ajannäyttötilassa

YLÖS:

• Valintojen vahvistamiseen

• Harjoitustavan tai -asetusten valitsemiseen

ALAS:

• Valikkoon pääsemiseen

• Valintaluetteloiden selaamiseen

• Arvojen säätämiseen

TAKAISIN:

• Valikosta poistumiseen

• Edelliselle tasolle palaamiseen

• Valinnan peruuttamiseen

• Asetusten muuttamatta jättämiseen

• Ajannäyttötilaan palaamiseen pitkällä painalluksella

VALO:

• Näytön valaisemiseen

• Pikavalikoihin pääsemiseen pitkällä painalluksella ajannäyttötilassa. Pikavalikoissa voi lukita näppäimiä, asettaa hälytyksen tai valita aikavyöhykkeen

• Harjoituksen aikana harjoitusäänien vaihtamiseen pitkällä painalluksella (PÄÄLLÄ/POIS) tai näppäinten lukitsemiseen.

• Pimeänäyttötila harjoituksen aikana: Taustavalo aktivoituu painamalla tallentamisen aikana ensin kerran VALO-näppäintä ja painamalla seuraavaksi mitä näppäintä tahansa. Pimeänäyttötila kytkeytyy pois päältä, kun FT7 palaa ajannäyttötilaan.

Perusasetuksista aloittaminen

Aktivoi Polar FT7 -sykemittari pitämällä mitä tahansa painiketta painettuna yhden sekunnin ajan. Kun FT7 on aktivoitu, sitä ei voi enää sammuttaa.

1. Kieli: Valitse Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Português, Suomi tai Svenska YLÖS/ALAS-näppäimillä. Paina OK.

2. Näyttöön tulee Syötä perusasetukset. Paina sitten OK.

3. Valitse Ajan esitys.

4. Syötä Aika.

5. Syötä Päivämäärä.

6. Valitse Yksiköt. Valitse metriset (KG, CM) tai brittiläiset (LBS, FT) yksiköt. Jos valitset lbs/ft-yksiköt, kalorit ilmaistaan CAL-yksikköinä. Muuten ne esitetään KCAL-yksikköinä. Kalorit mitataan kilokaloreina.

7. Syötä Paino.

8. Syötä Pituus.

9. Syötä Syntymäaika.

10. Valitse Sukupuoli.

11. Asetukset OK? tulee näyttöön. Hyväksy ja tallenna asetukset valitsemalla Kyllä. Näyttöön tulee Perusasetukset valmiit ja FT7 menee ajannäyttötilaan. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse Ei.. Näyttöön tulee Syötä perusasetukset.Määritä perusasetukset uudelleen.

Voit muokata käyttäjätietoja myöhemmin. Lisätietoja on kappaleessa 5. Asetukset.