Polar FT7 Gebruiksaanwijzing

2. AAN DE SLAG

Aan de slag met je Polar FT7 hartslagmeter

De hartslagmeter registreert en toont je hartslag en andere gegevens tijdens de training.

De Polar H1 hartslagsensor verzendt het hartslagsignaal naar de hartslagmeter. De hartslagsensor bestaat uit een zender (A) en een band (B).

Ga naar http://support.polar.com/en voor de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing en bijbehorende video-instructies.

Knoppen en menu van de FT7

UP (Omhoog):

• Menu openen

• Waarden aanpassen

• Door keuzelijsten navigeren

• Ingedrukt houden in de tijdweergave om de displayweergave te wijzigen

OK:

• Keuzes bevestigen

• Trainingstype of trainingsinstellingen kiezen

DOWN (Omlaag):

• Menu openen

• Door keuzelijsten navigeren

• Waarden aanpassen

BACK (Terug):

• Menu verlaten

• Terug naar het vorige niveau

• Keuze annuleren

• Instellingen ongewijzigd laten

• Ingedrukt houden om terug te gaan naar de tijdweergave

LIGHT (Licht):

• Display verlichten

• Ingedrukt houden in de tijdweergave om het snelmenu te openen om de knoppen te vergrendelen, het alarm in te stellen of de tijdzone te kiezen

• Tijdens de training ingedrukt houden om trainingsgeluiden ON/OFF (in of uit) te schakelen of om de knoppen te vergrendelen

• Nachtmodus tijdens de training: druk eenmaal op LIGHT (Licht) tijdens de registratie en de verlichting wordt ingeschakeld als u op een knop drukt. De nachtmodus wordt uitgeschakeld wanneer de FT7 terugkeert naar de tijdweergave.

Start met de basisinstellingen

Houd een willekeurige knop op je Polar FT7 hartslagmeter één seconde ingedrukt om hem in te schakelen. Als de FT7 eenmaal geactiveerd is, kan deze niet meer worden uitgeschakeld.

1. Language (Taal): Kies Deutsch (Duits), English (Engels), Español (Spaans), Français (Frans), Italiano (Italiaans), Português (Portugees), Suomi (Fins) of Svenska (Zweeds) met UP (Omhoog) of DOWN (Omlaag). Druk op OK.

2. Please enter basic settings (Stel basisinstellingen in) wordt weergegeven. Druk op OK.

3. Kies Time format (Tijdnotatie).

4. Stel de Time (Tijd) in.

5. Stel de Date (Datum) in.

6. Kies Units (Eenheden). Kies Metric (KG, CM) (Metrisch (kg, cm)) of Imperial (LBS, FT) (Engels (lb, ft)). Als u lb/ft kiest, worden calorieën aangegeven als Cal, anders als kcal. Calorieën worden gemeten als kilocalorieën.

7. Stel uw Weight (Gewicht) in.

8. Stel uw Height (Lengte) in.

9. Stel uw Date of birth (Geboortedatum) in.

10. Selecteer uw Sex (Geslacht).

11. Settings OK? (Instellingen OK?) wordt weergegeven. Kies Yes (Ja) om de instellingen te bevestigen en op te slaan. Basic settings complete (Basisinstellingen gereed) wordt weergegeven en de FT7 keert terug naar de tijdweergave. Kies No (Nee) om de instellingen te wijzigen. Please enter basic settings (Stel basisinstellingen in) wordt weergegeven. Stel de basisinstellingen nogmaals in.

U kunt de gebruikersgegevens later wijzigen. Zie 5. Instellingen voor meer informatie.