Polar FT7 Brugervejledning

5. INDSTILLINGER

Indstillinger af ur

Vælg den værdi, du ønsker at ændre, og tryk på OK. Juster værdierne med UP/DOWN (Op/Ned), og bekræft med OK.

Vælg Settings (Indstillinger) > Watch, time and date (Ur, klokkeslæt og dato).

• Alarm: Stil alarm på Off (Fra) eller On (Til). Hvis du vælger On (Til), skal du indstille timerne og minutterne. Tryk på BACK (Tilbage) for at standse alarmen eller UP/DOWN/OK (Op/Ned/OK) for at slumre i 10 minutter. Alarmen kan ikke anvendes under træning.

• Time (Tid): Vælg Time 1 (Tid 1), og indstil tidsformat, timer og minutter. Vælg Time 2 (Tid 2) for at indstille tiden til en anden tidszone ved at tilføje eller trække timer fra. I tidsvisningen kan du hurtigt ændre fra Time 1 (Tid 1) til Time 2 (Tid 2) ved at trykke på DOWN (Ned) og holde den nede. Når der er valgt Time 2 (Tid 2), vises 2 i det nederste højre hjørne af displayet.

• Time zone (Tidszone): Vælg tidszone 1 eller 2.

• Date (Dato): Indstil datoen.

• Watch face (Ur): Vælg Time only (Kun tid), Time and logo (Tid og logo) eller Birthday logo (Fødselsdagslogo) (Kan kun vælges på fødselsdag). For at skifte urskiven hurtigt skal du trykke på UP (Op) og holde den nede. Watch face changed (Display ændret) vises.

Træningsindstillinger

Vælg Settings > Training settings (Indstillinger > Træningsindstillinger)

• Training sounds (Træningslyde): Vælg Off (Fra) eller On (Til).

• Heart rate view (Pulsvisning): Indstil FT7 til at vise din puls som Beats per minute (BPM) (Slag i minuttet) eller som Percent of maximum (% OF MAX) (Procentdel af max pulsen).

BPM: Målingen af det arbejde, dit hjerte udfører, udtrykt som antal slag i minuttet.

% OF MAX (% af max): Målingen af det arbejde, dit hjerte udfører, udtrykt som % af din pulsreserve.

• HeartTouch: Vælg On (Til) eller Off (Fra). Når pulsmåleren bringes i nærheden af pulsmålerens sendermodul under træning, vises klokkeslættet. Baggrundsbelysningen tændes også, hvis du har trykket på knappen LIGHT (Lys) under træningen.

• Heart rate upper limit (Øvre pulsgrænse) hjælper dig med at træne inden for din personlige målpulszone (f.eks. anbefalet af en læge). Slå den øvre pulsgrænse On (Til), og juster grænsen med OP/NED og tryk på OK.

Brugerinformation

Vælg Settings > User Information (Indstillinger > Brugeroplysninger)

• Weight (Vægt): Angiv din vægt.

• Height (Højde): Indtast din højde.

• Date of birth (Fødselsdato): Indtast din fødselsdato

• Sex (Køn): Vælg MALE (Mand) eller FEMALE (Kvinde).

• Maximum heart rate (Maksimalpuls) er det højeste antal slag i minuttet (bpm) under maksimal fysisk anstrengelse. Du bør kun ændre standardværdien, hvis din kender din laboratoriemålte værdi.

Generelle indstillinger

Vælg Settings (Indstillinger) > General settings (Generelle indstillinger).

• Button sounds (Knaplyde): Slå knaplyde On (Til) eller Off (Fra).

• Units (Måleenheder): Vælg Metric (kg/km) (Metriske (kg/km)) eller Imperial (lb/ft) (Britiske (lb/ft)). Hvis du vælger lb/ft, bliver kalorier vist som Cal, ellers vises de som kcal. Kalorier måles som kilokalorier.

• Week’s start day (Ugens startdag): Vælg ugens startdag Monday (Mandag), Saturday (Lørdag) eller Sunday (Søndag).

• Language (Sprog): Vælg tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, portugisisk, finsk eller svensk.