Polar FT7 Brugervejledning

4. EFTER TRÆNING

Træningsopsummering

Polar FT7 viser en træningsopsummering efter hver træning:

DURATION (Varighed)

Varigheden af din træning

CALORIES (Kalorier)

Mængden af forbrændte kalorier under træningen.

AVERAGE (Gennemsnit)

Din gennemsnitspuls for træningen

MAXIMUM

Din maksimale puls for træningen

FAT BURN (Fedtforbrænding)

Brugt tid i fedtforbræningszonen

FITNESS (Kondition)

Brugt tid i konditionsforbedringszonen

Gennemse træningsdata

Vælg MENU > Data for at gennemse dine træningsdata. Vælg dernæst Training files (Træningsfiler), Week summaries (Ugeopsummeringer), Totals since xx.xx.xx (Totaler siden xx.xx.xx), Delete files (Slet filer) eller Reset totals (Nulstil totaler).

Træningsfiler

For at se dine sidste træninger, vælg MENU > Data > Training files (Træningsfiler) Vælg dernæst datoen og tidspunktet, du ønsker at se.

Dato for filoprettelse: xx.xx.xx

Tidspunkt for filoprettelse: xx:xx

Hver bjælke repræsenterer én træningsfil. Vælg den træning, du ønsker at se

DURATION (Varighed)

Varigheden af din træning

CALORIES (Kalorier)

Mængden af forbrændte kalorier under træningen.

AVERAGE (Gennemsnit)

Gennemsnitspuls for træningen

MAXIMUM

Maksimal puls for træningen

FAT BURN (Fedtforbrænding)

Brugt tid i fedtforbræningszonen

FITNESS (Kondition)

Brugt tid i konditionsforbedringszonen

Slet filer

Det maksimale antal træningsfiler er 99. Når hukommelsen for Training files (Træningsfiler) bliver fuld, bliver den ældste træningsfil erstattet af den nyeste.

• For at slette en træningsfil skal du vælge Data > Delete (Slet) > Training file (Træningsfil) > OK.

• Vælg den fil, du ønsker at slette, og tryk på OK.

• Delete file? (Slet fil?) vises . Vælg Yes (Ja).

• Remove from totals? (Fjern fra totaler?) vises. For at fjerne filen fra totaler skal du vælge Yes (Ja).

Slet alle filer

• Vælg Data > Delete (Slet) > All files (Alle filer) > OK.

• Delete all files? (Slet alle filer?) vises. Vælg Yes (Ja), All files deleted (Alle filer slettes) vises.

For at annullere filsletningen skal du trykke på BACK (Tilbage), indtil klokkeslætsvisningen vises.

Ugeopsummeringer

Vælg MENU > Data > Week summaries (Ugeopsummeringer)

for at gennemse din ugentlige træningsopsummering.

WEEK (Uge)

Ugens start- og slutdato

Filbrowser

DURATION (Varighed)

Den samlede varighed af dine træninger

SESSIONS (Sessioner)

Antal træninger i løbet af den valgte uge.

CALORIES (Kalorier)

Antallet af forbrændte kalorier i løbet af ugen

Reset Week Summaries (Nulstil ugeopsummeringer)

For at nulstille ugeopsummeringer skal du vælge Data > Reset week summaries (Nulstil ugeopsummeringer) > OK. Reset weeks? (Nulstil uger?) vises. Vælg Yes (Ja) for at nulstille ugeopsummeringer.

Totaler

For at gennemse dine træningstotaler skal du vælge MENU > Data > Totals since xx.xx.xxxx (Totaler siden xx.xx.xxxx)

DATA

Dato for ugestart

DURATION (Varighed)

Den samlede varighed af dine træninger

SESSIONS (Sessioner)

Det samlede antal træninger

CALORIES (Kalorier)

Det samlede antal kalorier, du har forbrændt under dine træninger

Nulstil totaler

For at nulstille totalerne skal du vælge Data > Reset totals (Nulstil totaler) og Yes (Ja).