Polar FT7 Brugervejledning

3. TRÆNING

Tag pulssensoren på

1. Fugt stroppens elektrodeområde.

2. Tag stroppen omkring brystet og justér stroppen, så den sidder stramt, men behageligt.

3. Fastgør sendermodulet.

Kobl sendermodulet fra stroppen, hver gang du har brugt det, for at maksimere pulssensorens batteritid. Sved og fugt kan holde elektroderne våde og pulssensoren aktiveret. Dette reducerer pulssensorens batteriliv.

Få flere detaljerede oplysninger om, hvordan du vedligeholder din pulssensor, under Vaskeanvisninger til Polar H1 pulssensor.

Start træning

1. Tag din pulsmåler og pulssensor på.

2. I tidstilstand skal du trykke én gang på OK for at åbne ventetilstanden. Vent, til din pulsmåler finder din puls, og tryk igen på OK for at begynde målingen af dit træningspas.

For at ændre træningslyd, pulsvisning, heart touch eller zonegrænser, før du begynder målingen af træningen, skal du vælge Settings > Training Settings (Indstillinger > Træningsindstillinger). Se Træningsindstillinger for flere oplysninger.

Din træningsfil gemmes kun, når målingen har varet i over et minut.

Timer for træningsvarighed

FT7 har en træningsvarighedstimer, som giver dig mulighed for blot at måle træningstiden uden at bruge pulssensoren.

1. Tryk to gange på OK for at registrere træningstiden. Started (Startet) vises.

2. Tryk på DOWN (Ned), indtil du kan se visningen af DURATION/ TIME OF DAY (Varighed/ Klokkeslæt) .

3. Du kan følge den tid, der er gået. Når Check heart rate transmitter! (Kontroller pulssender!) vises, skal du trykke på OK for at fortsætte tidsmålingen.

4. Tryk to gange på BACK (Tilbage) for at standse tidsmålingen.

5. Opsummeringen vil følge, og du kan kontrollere den tid, der er forløbet.

Forbrænd fedt eller forbedr din kondition.

Mens du træner, viser Polar FT7 din optimale træningsintensitet for forbrænding af fedt og forbedring af konditionen. Disse intensiteter kan variere alt efter din daglige fysiske og psykiske tilstand . Når du begynder en træning analyserer FT7 din aktuelle tilstand og justerer intensiteten herefter, hvis det er nødvendigt.

Denne intelligente pulsmåler kan måle din krops daglige tilstand fra din puls og pulsvariation. Når din krop har restitueret fra tidligere træning og hverken er træt eller stresset, er du klar til mere intensiv træning.

Virkningen af din træning vises på pulsuret med det samme. Zonerne for fedtforbrænding og konditionsintensitet adskilles af en vertikal stiplet linie. Denne linie bliver automatisk opfanget af FT7 og skifter efter din nuværende tilstand.

EFFECT (Effekt) på displayet vil blive ændret til FATBURN (Fedtforbrænding) eller FITNESS (Kondition) alt efter hvilken zone, du befinder dig i.

1. Din nuværende puls

2. Grænsepulsværdi mellem zoner for fedtforbrænding og konditionsintensitet. ~ forsvinder, efterhånden som FT7 justerer intensitetszonerne, så de svarer til din nuværende tilstand, når det er nødvendigt.

FATBURN (Fedtforbrænding) (hjertesymbolet befinder sig på den venstre side af linien)

I fedtforbrændingszonen er træningsintensiteten lavere, og energikilden er hovedsageligt fedt. Derfor forbrændes fedt effektivt, og din forbrænding, hovedsageligt fedtiltning, øges.

FITNESS (Kondition) (hjertesymbolet befinder sig på den højre side af linien)

I konditionszonen er træningsintensiteten højere, og du forbedrer din kardiovaskulære kondition, dvs. styrker dit hjerte og forbedrer blodstrømningen til muskler og lunger. Hovedenergikilden er kulhydrater.

Du kan låse zonerne til fedtforbrænding eller kondition alt efter dit mål for den bestemte træningssession.

Tryk på OK i et sekund for at låse, når du er i den ønskede zone. Fat burning zone locked (Fedtforbrændingszone låst) eller Fitness zone locked (Konditionszone låst) vises. Pulsuret bipper, hvis du træner for hårdt eller for let. På dette billede er fedtforbrændingszonen for eksempel låst. Tryk på OK i ét sekund for at låse op for zonen.

Under træning

De følgende oplysninger vises under træningen. Tryk på UP/DOWN (Op/Ned) for at ændre visningen.

HEART RATE (Puls)

Din nuværende puls

CALORIES (Kalorier)

Forbrændte kalorier under træningen.

DURATION (Varighed)

Varigheden af din træning

TIME OF DAY (Klokkeslæt)

Klokkeslæt.

Fitness (Kondition) (hjertesymbolet er på den højre side af linjen)

Din nuværende puls. Du træner i en konditionsforbedrende zone.

FT7 har en display hukommelsesfunktion, som husker den sidste visning (for eksempel kalorievisningen), du har brugt under din træning. Næste gang du begynder en træning, vil displayet automatisk vælge kalorievisningen.

Heart Touch™

Når pulsmåleren bringes i nærheden af pulsmålerens sendermodul under træning, vises klokkeslættet. Baggrundsbelysningen lyser også op, hvis du har trykket på knappen LIGHT (Lys) under træningen. Sæt HeartTouch-funktionen på On/Off (Til/Fra) i Settings (Indstillinger) > Training Settings (Træningsindstillinger) > HeartTouch.

Afbryd/stands træningen

1. For at afbryde målingen af træningen midlertidigt skal du trykke på BACK (Tilbage). Continue/ Exit (Fortsæt/ Afslut) vises. For at fortsætte målingen skal du trykke på OK.

Hvis du ikke har fortsat målingen inden for fem minutter, vil FT7 automatisk minde dig om at gøre det ved at bippe. Du vil høre lyden hvert tiende minut, indtil målingen af sessionen enten fortsættes eller standses.

Bemærk: Hvis lyden er slået fra, forbliver displayet i pausetilstand, indtil brugeren foretager det næste valg, eller batteriet bliver afladet.

2. Tryk en gang til på BACK (Tilbage) for at standse målingen. Stopped (Standset) vises.

Se Træningsopsummering for oplysninger om feedback til træningen.

Der vil kun blive vist feedback om træningssessionen, hvis målingen har varet i over ti minutter.

Kobl pulssensorens sendermodul fra stroppen, og skyl stroppen under rindende vand, hver gang du har brugt den, og hæng den til tørre. Få flere oplysninger om pleje af pulssensoren under Vaskeanvisninger til Polar H1 pulssensor.