Polar FT7 Brugervejledning

2. KOM I GANG

Lær din Polar FT7 pulsmåler at kende

Pulsmåleren måler og viser din puls og andre data under træning.

Polar H1 pulssensor sender pulssignalet til pulsmåleren. Pulssensoren består af et sendermodul (A) og en strop (B).

Gå ind under http://support.polar.com/en for at se den nyeste version af denne brugervejledning og videovejledningerne

FT7-knapper og menu

UP (Op):

• Åbn menuen

• Juster værdier

• Gå gennem valglister

• Skift display visning ved at holde øverste højre knap inde i længere tid

OK:

• Bekræft valg

• Vælg træningstype eller træningsindstillinger

DOWN (Ned):

• Åbn menuen

• Gå gennem valglister

• Juster værdier

BACK (Tilbage):

• Gå ud af menuen

• Gå tilbage til det forrige niveau

• Annuller valg

• Lad indstillingerne være uændrede

• Gå tilbage til tidsvisning med et langt tryk

LIGHT (Lys):

• Tænd displayets lys

• Åbn hurtigmenuen i tidsvisning med et langt tryk, lås knapper, indstil alarm eller vælg tidszone

• Slå træningslydene ON/OFF (Til/Fra) eller lås knapper under træning

• Natvisning under træning: Tryk én gang på LIGHT (Lys) under måling, og baggrundsbelysningen vil blive aktiveret, når der trykkes på en vilkårlig knap. Natvisning slås fra, når FT7 går tilbage til tidsvisning.

Start med de grundlæggende indstillinger

Tryk på en vilkårlig knap og hold den nede i et sekund for at aktivere din Polar FT7 pulsmåler. Når FT7 er aktiveret, kan der ikke slukkes for den.

1. Language (Sprog): Vælg tysk, engelsk, spansk, fransk,italiensk, portugisisk, finsk eller svensk med UP/DOWN (Op/Ned). Tryk på OK.

2. Please enter basic settings (Indtast de grundlæggende indstillinger) vises. Tryk på OK.

3. Vælg Time format (Tidsformat).

4. Vælg Time (Tid).

5. Indtast Date (Dato).

6. Vælg Units (Enheder). Angiv metriske (KG, CM) eller britiske (LBS, FT). Hvis du vælger lb/ft, vises kalorier som CAL, i modsat fald vises de som KCAL. Kalorier måles som kilokalorier.

7. Indtast Weight (Vægt).

8. Indtast Height (Højde).

9. Indtast Date of birth (Fødselsdato).

10. Vælg Sex (Køn).

11. Settings OK? (Er indstillingerne i orden?) vises. Vælg Yes (Ja) for at bekræfte og gemme indstillingerne. Basic settings complete (Grundlæggende indstillinger udført) vises, og FT7 går ind i tidsvisning. Vælg No (Nej) for at ændre indstillingerne. Please enter basic settings (Indtast de grundlæggende indstillinger) vises. Indtast de grundlæggende indstillinger igen.

Du kan senere hen ændre din brugerinformation. For yderligere oplysninger henvises til 5. Indstillinger.