Kuinka pitkä Igniten akun kesto ja käyttöaika on?

Ignitessä on sisäinen ladattava akku.

Akun kesto on:

• jopa 17 tuntia treenejä käytettäessä GPS:ää ja optista sykkeen mittausta tai
  • viisi päivää aktiivisuuden seurantaa käytettäessä jatkuvaa sykeseurantaa.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten Igniten käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja sensorit sekä akun ikä. Älykkäät ilmoitukset ja usein toistuva synkronointi Flow-sovellukseen heikentävät akun kestoa. Käyttöaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. Igniten pitäminen päällystakin alla pitää laitteen lämpimänä ja pidentää akun kestoa.

Jatkuva sykkeen mittaus toiminto on oletuksena käytössä Polar Ignitessa. Jatkuvan sykeseurannan pitäminen päällä kuluttaa Igniten akkua nopeammin. Päällä vain yöaikaan -tilan käyttö parantaa akun kestoa. Voit ottaa kellon jatkuvan sykeseurannan käyttöön, poistaa sen käytöstä tai ottaa sen käyttöön vain yöaikaan siirtymällä kohtaan Asetukset -> Yleisasetukset -> Jatkuva sykeseuranta

Taustavalo päällä aina treenin aikana: Jos valitset Aina päällä, kellon näytössä on taustavalo koko treenisi ajan. Taustavalon asetus palaa oletusasetukseen (Automaattinen), kun lopetat treenin. Huomaa, että jos taustavalo on aina päällä, kellon akku kuluu huomattavasti oletusasetusta nopeammin. .