GPS:n vianetsintä

Varmista, että GPS-tallennus on kytketty päälle. Siirry kohtaan Asetukset > Lajiprofiilit, valitse laji ja ota GPS-tallennus käyttöön.

Laite löytää GPS-satelliittisignaalit paremmin ulkotiloissa loitolla korkeista rakennuksista ja puista. Pidä V650 paikallaan näyttö ylöspäin, kun laite etsii signaaleja. Pidä V650 vaakasuorassa asennossa edessäsi irti rintakehästäsi. Pysy paikallasi samassa asennossa, kunnes V650 löytää satelliittisignaalit. Vihreä ympyrä vilkkuu GPS-osoittimen ympärillä, kun V650 etsii satelliitteja. Vilkkuminen lakkaa ja vihreä ympyrä jää GPS-osoittimen ympärille, kun GPS on valmis. Voit aloittaa harjoituksen.

GPS toimii parhaiten, kun pidät V650:tä näyttö ylöspäin.

GPS-signaalin vastaanotto on parhaimmillaan harjoiteltaessa avoimella alueella, jolla ei ole esteitä satelliittisignaalien kululle. GPS-signaalin tyypistä johtuen esimerkiksi mäet, korkeat rakennukset ja puut voivat estää satelliittisignaalin kulun. Myös sade, sumu ja lumi voivat vaikuttaa signaalin laatuun. Nämä olosuhteet voivat aiheuttaa epätasaisen nopeuslukeman harjoituksen aikana ja epätasaisen nopeuskäyrän Polar-ohjelmistossa, vaikka olisit pitänyt harjoituksen aikana tasaista vauhtia.