M430 ei lataudu

Huomaa, että jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin. Jos M430 ei lataudu, tee vianetsintä seuraavien ohjeiden mukaan.

Varmista, että M430:n latausalue on kuiva.

Älä lataa laitteen akkua, kun USB-portti on märkä.

Tarkista, että M430:n latausalue on puhdas.

Jos M430 ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, tuotteen takapinnassa oleva latausalue ei ehkä ole riittävän puhdas.

Varmista ennen lataamista, että M430:n USB-portissa tai latausjohdossa ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Käytä tarvittaessa hammastikkua. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Pidä USB-portti puhtaana suojataksesi M430-laitetta hapettumiselta ja muilta vaurioilta, joita lika ja suolavesi (esim. hiki tai merivesi) voivat aiheuttaa. Paras tapa pitää USB-portti puhtaana on huuhdella se haalealla hanavedellä jokaisen harjoituksen jälkeen. USB-portti on vedenkestävä, joten voit huuhdella sen juoksevan veden alla ilman, että elektroniset komponentit vaurioituvat. Älä lataa laitteen akkua, kun USB-portti on märkä.

Tarkista, että USB-johto toimii.

• Varmista, että USB-liitin on tiukasti paikallaan.
  • Irrota USB-johto M430-laitteesta ja liitä se uudelleen.
  • Jos M430 on liitetty tietokoneeseen USB-hubilla, kokeile liittää se suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  • Kokeile toista USB-porttia (muita USB-portteja).

Jos edellä olevat ohjeet eivät auta, pyydä lisäohjeita paikallisesta Polar-huollosta.