Miten Polar V650:n tehdasasetukset palautetaan?

Voit palauttaa V650:n tehdasasetukset. Se poistaa V650:n liitännän käyttäjätiliisi ja poistaa kaikki laitteeseen tallennetut tiedot.

1. Kytke V650 tietokoneen USB-porttiin ja avaa Polar FlowSync -ohjelma. Polar FlowSync -ohjelma siirtää harjoitustietosi Polar Flow -verkkopalveluun.
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Palauta tehdasasetukset.
  3. Jos haluat jatkaa Polar V650:n käyttöä, irrota USB-johto ja kytke se uudelleen. Tämän jälkeen Polar FlowSync -ohjelma pyytää sinua määrittämään laitteen asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa (https://flow.polar.com).