Polar-tilin luominen

Polar Club -palvelussa käytetään samaa Polar-tiliä kuin muissa Polar-verkkopalveluissa. Jos olet jo luonut tilin rekisteröitymällä johonkin Polar-verkkopalveluun tai -mobiilisovellukseen tai ottaessasi tuotteesi käyttöön, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa myös Polar Club -palvelussa. Voit rekisteröityä Polar-verkkopalveluihin vain kerran samalla sähköpostiosoitteella. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Tilin luominen Polar Flow -verkkopalveluun

1. Siirry osoitteeseen polar.com/flow.
  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä.
  3. Valitse Luo Polar-tili, niin voit käyttää Flow-palvelua!
  4. Täytä tarvittavat tiedot.
  5. Lue ja hyväksy Polarin käyttöehdot ja Polarin tietosuojakäytäntö.
  6. Napsauta Luo tili.