Kuntokeskuksen jäsenten usein kysytyt kysymykset

Voiko tunneille ilmoittautua matkapuhelimella?

Kyllä voi. Polar Flow -verkkopalvelu toimii myös mobiiliselaimilla.

Voinko käyttää Polar Clubia omalla Polar-harjoituslaitteellani?

Polar Club -sovellus on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden ja -kuntomittareiden kanssa. Näet luettelon yhteensopivista Polar-sykesensoreista ja -kuntomittareista tukisivulta. Polar Club voi näyttää sykkeesi samanaikaisesti oman Polar-harjoituslaitteesi kanssa, jos valitset harjoitusta varten jonkin sisälajiprofiileista. Jos syketietojen tuomisessa näyttöön on ongelmia, varmista, että Syke näytetään toisissa laitteissa -toiminto on otettu käyttöön lajiprofiilin asetuksissa. Voit tarkistaa sen harjoituslaitteesta tai Flow-verkkopalvelusta.

Syke näytetään toisissa laitteissa -toiminnon avulla sykesignaali lähetetään Polar Club -järjestelmään. Voit muokata Polar-laitteen lajiprofiileja Polar Flow -verkkopalvelussa napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi/profiilikuvaasi ja valitsemalla Lajiprofiilit. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.​

Miksi kannattaisi hankkia oma Polar-sykesensori?

Polar H7-/H10 -sykesensorit voi yhdistää Bluetooth®-yhteensopiviin laitteisiin, kuten moniin Polar-tuotteisiin ja yhteensopiviin kuntosalilaitteisiin. Sykesensoria voi siis käyttää omassa harjoittelussa yhteensopivan Polar-harjoituslaitteen, Polar Beat -mobiilisovelluksen tai kuntosalilaitteiden kanssa, ja harjoitustiedot voi tallentaa Polar Flow -verkkopalveluun.

Mihin tiedot tallennetaan ja kuka pääsee niihin?

Harjoitustiedot tallennetaan kuntokeskuksen iPadille tunnin aikana. Kun ohjaaja päättää tunnin, harjoitustiedot tallennetaan Polar Flow -verkkopalveluun, jossa näet omat tietosi milloin tahansa. Harjoitustiedot säilytetään Polar Club -sovelluksessa kuntokeskuksen henkilökunnan käytettävissä 30 päivän ajan. Tietoja käytetään Polar Club -verkkopalvelussa erilaisissa raporteissa ja yhteenvedoissa. Muut jäsenet eivät näe tietojasi.