Miten Polar Beat -sovellusta käytetään Apple Watch -kellon kanssa?

Tässä on muutamia vinkkejä sen käyttöön:

• Kun otat sen ensimmäisen kerran käyttöön, avaa ensin sovellus iPhonessa ja sitten kellossa.
  • Muista pitää iPhone lähelläsi harjoittelun aikana.
  • Syketietojen saaminen edellyttää kiinnitysvyöllä varustettua Polar H7-/H10 -sykesensoria, joka on yhdistetty puhelimessasi olevaan Beat-sovellukseen. Voit myös käyttää käsivarteen kiinnitettävää Polar OH1 -sykesensoria, jolloin näet reaaliaikaisen sykkeesi Apple Watch -kellosta.
  • Valitse harjoituksen Laji ja Tavoite painamalla napakasti (Force Touch) aloitusnäyttöä, jolloin vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  • Voit valita nopeasti jonkin hiljattain käyttämistäsi lajeista kiertämällä Apple Watch -kellon Digital Crown -nuppia ja napauttamalla haluamaasi lajia.

• Aloita harjoitus napauttamalla ALOITA.
  • Harjoituksen aikana voit lopettaa tai keskeyttää harjoituksen tallentamisen tai jatkaa harjoitusta painamalla mitä tahansa harjoitusnäyttöä napakasti (Force Touch):

Jotta Apple Watch -kello aktivoituu Polar Beat -näyttöön harjoittelun aikana, kellon asetusta on muutettava: Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Näytön herätys > Herätä nostamalla rannetta. Ota asetus käyttöön ja valitse kohdasta NÄYTÖN HERÄTESSÄ NÄYTÄ VIIMEISIN APPI vaihtoehto Aina.