Voiko H10:n yhdistää useisiin laitteisiin?

H10:n voi yhdistää useampaan Bluetooth-laitteeseen, mutta yleensä sitä voi käyttää vain yhden kanssa kerrallaan.

Polar Beat -sovelluksessa voit kuitenkin ottaa Bluetooth-kaksoisasetuksen käyttöön, jolloin voit käyttää H10-laitetta kahden laitteen kanssa yhtä aikaa. Ne voivat olla esimerkiksi yhteensopiva kuntosalilaite ja Polar-laitteesi; näet reaaliaikaisen sykkeesi samanaikaisesti molemmissa laitteissa.

Toimi näin Beat-sovelluksessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sykesensori.
  2. Pue ja yhdistä H10-sykesensori (versio 2.1.9 tai uudempi).
  3. Kytke 2 vastaanottavaa BLE-laitetta -toiminto päälle.

Polar Flow -sovellus:

1. Siirry kohtaan Aloita > Harjoittelu.
  2. Pue H10-sykesensori, napauta asetusten rataskuvaketta ja valitse Yhdistä.

3. Kun laitepari on muodostettu, napauta rataskuvaketta ja ota käyttöön 2 Bluetooth-laitetta -toiminto.