Korkeudenmittaus

V650 mittaa korkeutta ilmanpainesensorin avulla ja muuntaa mitatun ilmanpaineen korkeudeksi.

Korkeus kalibroidaan automaattisesti GPS:n avulla, mutta tarkimpien korkeustietojen varmistamiseksi korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät senhetkisen korkeutesi. Korkeuden kalibrointi V650:ssä:

1. Paina sivupainiketta.
  2. Valitse KALIBROI KORKEUS.
  3. Ilmoita korkeus metreinä tai jalkoina valitsemiesi asetusten mukaan.
  4. Napauta näytön alaosaa.
  5. Hetken kuluttua näyttöön tulee viesti Korkeuden kalibrointi valmis.

V650 näyttää harjoituksen aikana senhetkisen korkeutesi sekä kokonaisnousun ja kokonaislaskun.

Korkeustietojen näkyvyys V650:ssä riippuu siitä, mitkä kohteet olet valinnut harjoitusnäkymään.

Harjoituksen jälkeen:

• V650 näyttää kokonaisnoususi, kokonaislaskusi ja maksimikorkeutesi. Näet harjoituksesi yhteenvedon myöhemmin siirtymällä kohtaan HISTORIA > Harjoitukset.
  • Flow-verkkopalvelussa näet yksityiskohtaisen korkeuskäyrän sekä kokonaisnousun ja kokonaislaskun.