Polar FlowSync -ohjelman asennuksen poistaminen

Windows 7:

1. Sulje FlowSync napsauttamalla tehtäväpalkissa olevaa FlowSync-kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla Sulje.
  2. Valitse Käynnistä(Asetukset →) OhjauspaneeliLisää tai poista ohjelmia / Ohjelmat ja toiminnot.
  3. Valitse Polar FlowSync ohjelmaluettelosta ja napsauta Poista asennus.

Windows 10:

1. Sulje FlowSync napsauttamalla tehtäväpalkissa olevaa FlowSync-kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla Sulje.
  2. Valitse AloitaAsetuksetSovelluksetSovellukset ja ominaisuudet.
  3. Valitse Polar FlowSync ohjelmaluettelosta ja napsauta Poista asennus.

Mac OS X:

1. Sulje FlowSync napsauttamalla valikkorivillä olevaa FlowSync-kuvaketta hiiren toissijaisella painikkeella ja valitsemalla Sulje.
  2. Vedä ja pudota FlowSync Ohjelmat-kansiosta Roskakoriin.