Aiotko myydä Polar-tuotteesi?

Jos myyt Polar-tuotteesi, poista sen yhteys Polar-tiliisi ja poista Polar-laitteeseesi tallennetut tiedot. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla ja poistat laitteen Polar Flow -verkkopalvelun rekisteröityjen tuotteidesi luettelosta.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Kytke Polar-tuote tietokoneen USB-porttiin ja avaa FlowSync-ohjelma.
  2. Napsauta asetuskuvaketta ja valitse TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN. Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken.
  3. Irrota Polar-laite tietokoneesta.

Ohjeet Polar OH1:n, Polar Balancen ja Polar M600:n tehdasasetusten palauttamiseen löydät napsauttamalla kunkin laitteen artikkelin linkkiä.

Tuotteen poistaminen Polar Flow -verkkopalvelusta

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse Tuotteet.
  3. Etsi tuote luettelosta ja napsauta Poista.
  4. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

Aiheeseen liittyvät tukiartikkelit: