Verity Sense ei lataudu. Mitä teen?

Jos Verity Sense ei lataudu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että Verity Sense ‑sensori on sijoitettu oikein USB-sovittimeen. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että sensorin linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  2. Varmista, että USB-sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin. Kun sovitin on sijoitettu oikein, Verity Sense ‑sensorin linssi on ylöspäin.
  3. Varmista, ettei Verity Sensen ja USB-lataussovittimen latauskoskettimissa ole kosteutta, pölyä eikä likaa.

Huomaa, että latauksen alkamiseen voi mennä monta minuuttia, jos akku on tyhjentynyt kokonaan. LED-tilavalo vilkkuu latauksen aikana tietyn värisenä ja kertoo näin sensorin akun tilan:

• Punainen: 0–9 %
  • Oranssi: 10–29 %
  • Keltainen: 30–79 %
  • Vihreä: 80–99 %
  • Vihreä LED palaa jatkuvasti, kun akku on täynnä.

Kun lataat sensorin seinäpistorasiasta, sensori synkronoi tiedot automaattisesti Polar Flow ‑sovellukseen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. LED vilkkuu sinisenä synkronoinnin aikana.