Polar Verity Sensen käyttäminen tallennustilassa

Kun käytät sensoria tallennustilassa, voit tallentaa treenin sensorin sisäiseen muistiin ja siirtää harjoitustiedot jälkikäteen Polar Flow ‑sovellukseen tai -verkkopalveluun. Muistin kapasiteetti on enintään 600 treenituntia.

Ennen kuin voit tallentaa treenin Polar Verity Sensellä, se on rekisteröitävä ja yhdistettävä Polar Flow ‑tiliin. Tämä tehdään käyttöönottovaiheessa.

Verity Sensen käyttäminen tallennustilassa:

1. Kytke Verity Sense päälle painamalla painiketta.
  2. Valitse tallennustila painamalla painiketta lyhyin painalluksin, kunnes nuolikuvakkeen viereinen LED-valo syttyy. Kun valitset tallennustilan, sivulla oleva LED-tilavalo muuttuu vihreäksi.

3. Kun olet valinnut tilan, odota ensin, että kaikki kuusi LED-valoa syttyvät. Sensori on nyt valmis mittaamaan sykettäsi ja aloittaa tallennuksen heti.

4. Kiinnitä sensori ja aloita treeni.

Treenin jälkeen voit lopettaa tallennuksen pitämällä painiketta painettuna, kunnes valot sammuvat. Synkronoi sitten treenisi Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun, niin näet sen yksityiskohtaiset tiedot.

Sensori synkronoi tiedot Flow-sovellukseen automaattisesti, kun lopetat tallentamisen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

Tallennustilaa käytettäessä treenit tallennetaan Muu sisäliikunta ‑lajiprofiiliin. Voit vaihtaa lajiprofiilia napauttamalla lajiprofiilikuvaketta Polar Flow ‑sovelluksessa.