Ostitko Polar-tuotteen käytettynä?

Jos olet ostanut käytetyn Polar-tuotteen, varmista, että tuote ei enää ole liitettynä edellisen omistajan Polar-tiliin. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla.

Ohjeet Polar OH1:n, Polar Balancen ja Polar M600:n tehdasasetusten palauttamiseen löydät napsauttamalla kunkin laitteen artikkelin linkkiä.

1. Asenna Polar FlowSync, jos et vielä ole asentanut sitä.
  2. Kytke Polar-tuote tietokoneen USB-porttiin ja avaa FlowSync-ohjelma.
  3. Napsauta asetuskuvaketta ja valitse TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN. Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken.
  4. Irrota Polar-laite tietokoneesta.
  5. Ota Polar-laite käyttöön kytkemällä se uudelleen tietokoneeseen.
  6. Kun Flow-verkkopalvelun aloitussivu avautuu, valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään olemassa olevalla Flow-käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, tai luo uusi Polar-tili, jotta voit ottaa Polar-laitteesi käyttöön. Katso lisätietoja Polar-laitteesi käyttöohjeesta tai osoitteesta support.polar.com.

Aiheeseen liittyvät tukiartikkelit: