Välja träningsläge

Polar Verity Sense har tre träningslägen: pulsläge, registreringsläge och simläge.

Observera att innan du kan använda sensorn i registrerings- eller simläge måste den anslutas till ditt Polar Flow-konto. Det gör du under konfigurationen. Om du inte har genomfört konfigurationen enligt Konfigurera din Verity Sense kan du bara använda sensorn i pulsläge.

1. I pulsläge kan du ansluta sensorn till en kompatibel enhet eller app och följa din puls i realtid under träningspasset. Mer detaljerade instruktioner finns i Träna i pulsläge.
  2. I registreringsläge kan du spara ditt träningspass i sensorns internminne och överföra dina träningsdata till Polar Flow-appen eller -webbtjänsten efteråt. Mer detaljerade instruktioner finns i Träna i registreringsläge.
  3. I simläge registreras och lagras puls, distans och tempo automatiskt i sensorn när du simmar i bassäng. Mer detaljerade instruktioner finns i Träna i simläge.

När du har aktiverat sensorn kan du välja läge genom att trycka på knappen kort tills lampan lyser vid önskat läge. När du har gjort ditt val väntar du tills alla sex lamporna lyser. Då är sensorn redo att mäta – ta den på dig och börja träna. Observera att läget nu är låst. Du kan bara ändra det genom att stänga av sensorn och sedan slå på den igen.