Treenaaminen tallennustilassa

Ennen kuin voit tallentaa treenin Polar Verity Sensellä, se on rekisteröitävä ja yhdistettävä Polar Flow ‑tiliin. Tämä tehdään käyttöönoton aikana. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Polar Verity Sensen käyttöönotto.

1. Kytke Verity Sense päälle painamalla painiketta.
  2. Valitse tallennustila painamalla painiketta lyhyin painalluksin, kunnes nuolikuvakkeen viereinen LED-valo syttyy. Kun valitset tallennustilan, sivulla oleva LED-tilavalo muuttuu vihreäksi.

3. Kun olet valinnut tilan, odota kunnes kaikki kuusi LED-valoa syttyvät. Sensori on nyt valmis mittaamaan sykettäsi.

4. Kiinnitä sensori ja aloita treeni.

Treenin jälkeen voit lopettaa tallennuksen pitämällä painiketta painettuna, kunnes valot sammuvat. Synkronoi sitten treenisi Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun, niin näet sen yksityiskohtaiset tiedot.

Sensori synkronoi tiedot Flow-sovellukseen automaattisesti, kun lopetat tallentamisen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Katso lisätietoja kohdasta Synkronointi.

Tallennustilaa käytettäessä treenit tallennetaan Muu sisäliikunta ‑lajiprofiiliin. Voit vaihtaa lajiprofiilia napauttamalla lajiprofiilikuvaketta Polar Flow ‑sovelluksessa.