Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Vantage V

Akkutyyppi: 320 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Käyttöaika:

Jatkuvassa käytössä:

Jopa 40 tuntia harjoittelua käytettäessä GPS:ää ja optista sykesensoria

Käyttölämpötila: -10 °C – +50 °C
Kellon materiaalit:

Musta

Laite: Corning Gorilla -lasi, SUS 316, austeniittinen ruostumaton teräs / X15 CrMnMoN 17 11 3, PMMA, SUS 630, PA12

Ranneke: SUS 316, SUS 304, nestemäinen silikonikumi Shore A70

Rannekesilmukka: TPU Shore A70/LSR nestemäinen silikonikumi A70

Oranssi, valkoinen ja sininen

Laite: Corning Gorilla -lasi, SUS 316, austeniittinen ruostumaton teräs / X15 CrMnMoN 17 11 3, PMMA, SUS 630, PA12

Ranneke: SUS 316, SUS 304, nestemäinen silikonikumi Shore A70

Titan

Laite: Corning Gorilla -lasi, titaani, SUS 316, PMMA, SUS 630, PA12

Ranneke: nestemäinen silikonikumi Shore A70, SUS 316, SUS 304, TPU Shore A70

Johdon materiaalit: MESSINKI, PA66 + PA6, PC, TPE, HIILITERÄS, NAILON
Kellon tarkkuus: Tarkempi kuin ± 0,5 sekuntia/päivä lämpötilan ollessa 25 °C
GNSS-tarkkuus: matka ± 2 %, nopeus ± 2 km/h
Korkeusmittauksen resoluutio: 1 m
Nousun/laskun resoluutio: 5 m
Enimmäiskorkeus: 9 000 m
Näytteenottoväli: 1 s
Sykkeenmittausalue: 15–240 bpm
Nopeusnäyttöalue:

0–399 km/h

(0–36 km/h, kun nopeutta mitataan Polar-juoksusensorilla)

Vesitiiviys: 50 m (soveltuu uimiseen)
Muistin kapasiteetti: Kieliasetuksista riippuen jopa 90 tuntia sykeharjoituksia, joissa käytetään GPS-sensoria
Tarkkuus 240 x 240
Maksimiteho 2,8 mW
Taajuus 2,402–2,480 GHz

Käyttää langatonta Bluetooth®-tekniikkaa.

Optisen Polar Precision Prime -sykesensorin käyttämä fuusioteknologia johtaa iholle erittäin pienen ja turvallisen sähkövirran. Sen avulla mitataan laitteen ja ranteen välistä kosketusta tarkkuuden parantamiseksi.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa häiriöitä:

• Paljon klooria sisältävä allasvesi ja merivesi johtavat sähköä erittäin tehokkaasti. Sykesensorin elektrodit voivat mennä oikosulkuun, mikä estää sykesensoria havaitsemasta EKG-signaaleja.
  • Veteen hyppääminen tai lihasten voimakas liike kilpauinnin aikana voivat siirtää sykesensorin kehollasi kohtaan, josta EKG-signaaleja ei voi havaita.
  • EKG-signaalin voimakkuus on yksilöllinen ja voi vaihdella yksilöllisen kudosrakenteen mukaisesti. Ongelmia esiintyy tavallista enemmän, kun sykettä mitataan vedessä.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintäRoiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminenPintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7OK---Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8OKOK--Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OKOK--Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriinOKOKOK-Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.