Olet täällä: Asetukset > Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellossa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää se uudelleen. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

Kellon käynnistäminen uudelleen

Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellosta. Selaa alaspäin kohtaan Kellon käynnistäminen uudelleen. Paina OK-painiketta ja vahvista uudelleenkäynnistys painamalla OK-painiketta uudelleen.

Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä OK-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Kellon tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellon uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa sen tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset kellosta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki kellosta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa. Voit palauttaa tehdasasetukset FlowSyncin kautta tai kellosta.

Tehdasasetusten palauttaminen FlowSyncin kautta

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Liitä kello tietokoneen USB-porttiin.
  3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Tehdasasetusten palauttaminen -painiketta.
  5. Jos synkronoit kellon Flow-sovelluksella, poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen nollaamista.