Polar Vantage M2 használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új sportórával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/vantage-m2 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Vantage M2 készülékedhez!

A Polar Vantage M2 egy univerzális multisport óra, amely fejlett csuklóérzékelős pulzusméréssel és GPS-szel rendelkezik. A sportóra számos eszközzel rendelkezik, melyek segítenek megdönteni a rekordjaidat és elérni a céljaidat:

 • Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval.
 • Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során.
 • Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! Az energiafelhasználás szénhidrátra, fehérjére és zsírra bontva látható.
 • Kövesd nyomon fejlődésedet a korszerű futási funkciókkal, például a Running Index és Futóprogram funkciókkal.
 • Add hozzá kedvenc sportjaidat az órádhoz a Polar Flow-ban. A Polar Vantage M2 több mint 130 különböző sportot támogat. Mindegyik sporthoz testreszabhatod a beállításokat.
 • A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzust. A Folyamatos aktivitáskövetéssel teljes képet kaphatsz napi aktivitási szintedről.
 • A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. Az új Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket biztosít.
 • A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására.

 • Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.
 • Pulzusérzékelő üzemmódban a Polar Vantage M2 órádat könnyen pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára továbbíthatod. Az Vantage M2 készülék segítségével Polar Club edzések közben a Polar Club rendszerének is továbbíthatod pulzusadataidat.

 • A Polar Vantage M2 az alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések.
 • Kompakt, könnyű kialakításnak köszönhetően a Vantage M2 a tökéletes edzőtárs számodra. A cserélhető csuklópántokkal az alkalomnak és a stílusodnak megfelelően szabhatod személyre a sportórát.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik a sportóra működését.

Hozd ki a maximumot Vantage M2 készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatással elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.