Pulzusérzékelő üzemmód

Pulzusérzékelő üzemmódban az órádat pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközökkel, például edzési alkalmazásokkal, edzőtermi berendezésekkel vagy kerékpáros komputerekkel is megoszthatod. Az órád pulzusérzékelő üzemmódban való használatához először párosítanod kell a jelvevő külső készülékkel. Részletesebb útmutatást a párosításhoz a jelvevő eszköz használati útmutatójában találsz.

Pulzusérzékelő üzemmód bekapcsolása

  1. Nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot idő nézetben, vagy nyomd meg a VISSZA gombot a belépéshez a főmenübe, majd válaszd ki az Edzés indítása lehetőséget. Válaszd ki a kívánt sportot.
  2. Edzés-előkészítés módban nyisd meg a gyorsmenüt a VILÁGÍTÁS gombbal.

    Válaszd a Pulzus megosztása más eszközökkel lehetőséget.

    Válaszd az Új eszköz hozzáadása lehetőséget

  3. Aktiváld a külső eszköz párosítási módját.
  4. Válaszd ki a Vantage M2 órát a külső eszközről.
  5. Fogadd el a Vantage M2 párosítását a külső eszközzel.
  6. A pulzust az órádon és a külső eszközön is láthatod. Amikor készen állsz, egyszerűen indítsd el az edzésszakaszt a külső eszközről. Az edzésszakasz rögzítéséhez az óráddal, térj vissza az edzés-előkészítési módba, és az OK gombot megnyomva indítsd el az edzés rögzítését.

Pulzusmegosztás leállítása

Válaszd a Megosztás leállítása lehetőséget. A pulzusmegosztás akkor is leáll, amikor kilépsz az edzés-előkészítési módból, vagy leállítod az edzés rögzítését.