Telefonos értesítések

A telefonos értesítések funkció segítségével értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről és alkalmazásértesítésekről az órádon. Ugyanazokat az értesítéseket kapod az órádra, mint amelyeket a telefonod képernyőjén látnál. Az értesítések elérhetők, amikor nem edzel, és az edzésszakaszok alatt is. Eldöntheted, hogy mikor akarod megkapni őket. A telefonos értesítések funkció iOS és Android telefonokhoz érhető el.

A telefonos értesítések használatához a Polar Flow alkalmazásnak futnia kell a telefonodon, és párosítva kell lennie az óráddal. Az útmutatót lásd: Mobileszköz párosítása az órával.

Telefonos értesítések bekapcsolása

Lépj az óra Beállítások > Általános beállítások > Telefonos értesítések menüpontjába. A telefonos értesítéseket Ki, Be, amikor nem edzel, Be, amikornem edzel vagy Mindig bekapcsolva érékre állíthatod.

A telefonos értesítéseket a Polar Flow alkalmazás eszközbeállításaiban is beállíthatod. Az értesítések bekapcsolása után szinkronizáld az órádat a Polar Flow alkalmazással.

Felhívjuk a figyelmed, hogy amikor a telefonos értesítéseket bekapcsolod, az órád és a telefonod akkumulátora gyorsabban lemerül, mert a Bluetooth-kapcsolat folyamatosan aktív.

Ne zavarjanak

Ha egy adott időre le szeretnéd tiltani az értesítéseket és a hívásértesítőket, kapcsold be a „ne zavarjanak” funkciót. Amikor ez a funkció be van kapcsolva, nem kapsz értesítéseket vagy bejövő hívással kapcsolatos figyelmeztetéseket az általad beállított időszakban.

Lépj az óra Beállítások > Általános beállítások > Ne zavarjanak pontjára. Válaszd ki a Ki, a Be vagy a Be (22.00–7.00) lehetőséget, és azt az időszakot, amíg a ne zavarjanak funkció be legyen kapcsolva. Válaszd ki a Kezdés és a Befejezés időpontját.

Az értesítések megtekintése

Amikor nem edzel, valahányszor értesítést kapsz, az óra rezeg, és a kijelző bal alsó részén egy piros pont jelenik meg. Az értesítés megtekintéséhez nyomd meg a VISSZA gombot, és válaszd ki az Értesítések lehetőséget, vagy fordítsd magad felé a csuklódat, és nézz rá az órára.

Ha értesítést kapsz egy edzésszakasz alatt, az óra rezegni fog, és megjeleníti a küldőt. Az értesítés eltávolításához nyomd meg az OK gombot, amikor megtekinted, és válaszd a Törlés lehetőséget. Az összes értesítés eltávolításához az órádról görgess le az értesítések listáján, és válaszd az Összes törlése lehetőséget.

Beérkező hívás esetén az óra rezeg, és megjeleníti a hívó felet. Az óráddal is fogadhatod vagy elutasíthatod a hívást.

Phone notifications may function differently depending on the model of your Android phone.