Polar Pacer Pro ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/pacer-pro.

Esittely

Onnittelut Polar Pacer Pron valinnasta!

Polar Pacer Pro on uuden sukupolven juoksukello niille, jotka tavoittelevat huippusuoritusta. Sen uusi integroitu antennirakenne parantaa GPS-seurannan tarkkuutta ja tehokkaat treeniominaisuudet sekä yksilölliset palautumis- ja uniominaisuudet auttavat kehittymään paremmaksi juoksijaksi. Huippukevyen rakenteen, kirkkaan näytön ja ilmanpainemittarin ansiosta saat jokaisesta lenkistä kaiken irti.

  • Huippukevyt: miellyttävän ohut ja kevyt alumiinirunko ei hidasta vauhtia, ja erittäin pitäviä nappeja on mukava käyttää.
  • Parempi suoritin: nopea, sulava ja tehokas toiminta ja näyttöjen selaus.
  • MIP-värinäyttö: entistä kevyempi lasi ja parempi taustavalo parantavat näytön kontrastia, selkeyttä ja käyttömukavuutta kaikkina vuorokauden aikoina.

Juoksukuntotestin avulla voit selvittää juoksusuorituksesi nykytason ja mukauttaa syke-, nopeus- ja tehoalueitasi yksilöllisesti, niin saat aina kaiken hyödyn irti juoksusta. Voit selvittää testillä myös maksimisykkeesi. Edistykselliset juoksutoiminnot, kuten Running Index ja Juoksuohjelmat, auttavat seuraamaan kehitystä juoksulajeissa.

Ranteesta mitattava juoksuteho seuraa juoksusi jokaisen segmentin vaatimaa ponnistusta välittömästi, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen työkalun sprintteihin ja lyhyisiin intervalleihin. Näet reaaliaikaisen energiantuottosi watteina riippumatta siitä, juoksetko tasamaalla vai jyrkkää mäkeä. Kävelytestin avulla voit seurata aerobisen kuntosi kehitystä. Se on helppo, turvallinen ja kätevästi toistettavissa. Pyöräilykuntotesti auttaa mukauttamaan tehoalueitasi yksilöllisesti ja kertoo funktionaalisen kynnystehosi.

Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivalla tavalla, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset. Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Tarkastele, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Energiankulutuksesi jaotellaan hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.

Reitti- ja korkeusprofiileilla voit hahmottaa tarkemmin tulevan seikkailusi ja seurata edistymistäsi reitillä. Profiilien avulla tiedät nykyisen sijaintisi, kuinka paljon olet noussut tai laskeutunut sekä kuinka pitkä taival on vielä edessä. Hill Splitter™ kertoo, kuinka suoriuduit treenin ylä- ja alamäissä. Se tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet nopeus-, matka- ja korkeustietojen perusteella. Tee juoksu- ja pyörälenkeistäsi entistä jännittävämpiä Strava Live ‑segmenteillä. Saat ilmoituksia lähellä olevista segmenteistä, näet reaaliaikaista suoritustietoa segmenttien aikana ja voit tarkistaa tuloksesi heti suorituksesi jälkeen. Kolmannen osapuolen komoot-sovelluksella voit suunnitella seikkailujesi reitit etukäteen ja siirtää ne helposti kelloosi. Yksityiskohtainen opastus pitää sinut oikealla reitillä.

Jatkuva sykeseuranta on toiminto, joka mittaa sykettä kellon ympäri. Yhdessä 24/7 aktiivisuuden seurannan kanssa se antaa kattavan kuvan kaikesta päivittäisestä aktiivisuudestasi. Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) sekä antaa unipalautetta ja numeerisen unituloksen. FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasoasi sekä treenihistoriaasi vastaavia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina valloittamaan uusia polkuja. Kellon ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

Sykesensoritilassa voit helposti muuntaa Polar Pacer Pron sykesensoriksi ja jakaa sykkeesi muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten treenisovelluksiin, kuntoilulaitteisiin tai pyöräilytietokoneisiin. Voit myös ilmoittaa Pacer Prolla sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla. Polar Pacer Prossa on älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikin hallinta, sää ja puhelimen ilmoitukset. Lisää suosikkiurheilulajisi kelloosi Polar Flow ‑palvelussa. Polar Pacer Pro tukee yli 130:tä urheilulajia. Voit myös määrittää asetukset lajikohtaisesti. Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Hyödynnä Pacer Pro kokonaisuudessaan

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow -sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.