Reittiopastus

Reittiopastus ohjaa sinua aiemmin tallentamillasi reiteillä ja reiteillä, jotka olet tuonut Flow-verkkopalveluun kolmannen osapuolen palveluista, kuten komoot tai Strava. Reittitiedostoja voi tuoda Flow-verkkopalveluun myös suoraan GPX- tai TCX-muodossa.

Voit mennä reitin aloituspisteeseen, päätepisteeseen tai reitin lähimpään pisteeseen (reitin varrella oleva piste). Kellosi opastaa sinut ensin valitsemaasi aloituspisteeseen. Kun olet reitillä, kellosi opastaa sinut reitin loppuun asti. Noudata vain näytöllä näkyviä ohjeita. Näytön alareunasta näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

Reitti- ja korkeusprofiilit

Kun olet valinnut reitin, näet sen yleiskatsauksen ja korkeusprofiilin. Näin tunnistat helposti reitit ja tiedät, mitä voit odottaa treeniltäsi.

Suunniteltujen reittien kokonaisnousu ja -lasku

Kun aloitat suunnitellun reitin, näet näytöllä reitin kokonaisnousun ja -laskun. Seuratessasi reittiä nousu- ja laskulukemat päivittyvät, joten näet aina reitin jäljellä olevan nousun ja laskun. Näet myös kulloisenkin nousun tai laskun kaltevuuden. Tiedät siis aina, missä olet menossa ja kuinka paljon nousua ja laskua sinulla on vielä jäljellä.

Kun seuraat suunnittelematonta reittiä, näet edellisen kilometrin nousun ja laskunsekä kulloisenkin nousun tai laskun kaltevuuden.

Voit suunnitella yksityiskohtaisia reittejä komootin avulla ja siirtää ne kelloosi Flow-palvelun kautta.

Reitin lisääminen kelloon

Voit lisätä reitin kelloosi tallentamalla sen suosikiksi Flow-verkkopalvelussa tai -sovelluksessa ja synkronoimalla sen sitten kelloosi. Katso lisätietoja kohdasta SUOSIKKIEN JA TREENITAVOITTEIDEN HALLINNOINTI POLAR FLOW’SSA.

Treenin aloittaminen reittiopastuksen kanssa

1. Valitse haluamasi lajiprofiili ja paina treenin aloitustilassa VALO-nappia, niin pääset pikavalikkoon.
  2. Valitse luettelosta Reitit ja sitten reitti, jonka haluat kulkea.
  3. Lisää halutessasi hiilarimuistutus tai juomamuistutus ja valitse Aloita.
  4. Valitse piste, josta haluat aloittaa reitin: Aloituspisteestä, Reitin varrelta, Päätepisteestä vastak. suuntaan tai Reitin varrelta vastak. suuntaan.
  5. Pysy treenin aloitustilassa, kunnes kello löytää sykkeesi ja GPS-satelliittisignaalit. Aloita sitten treeni painamalla OK-nappia. Kello saattaa pyytää sinua kalibroimaan kompassin ennen treenin aloittamista. Kalibroi se noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  6. Kellosi opastaa sinut reitille. Kun saavut aloituspisteeseen, näyttöön tulee ilmoitus Reitin aloituspiste löydetty. Voit nyt aloittaa treenin.

Kun reitti on suoritettu, näyttöön tulee ilmoitus Reitin päätepiste saavutettu.

Näkymän lähentäminen

Reittinäkymää voi lähentää tai loitontaa. Paina OK-nappia ja valitse Zoomaa +/-. Säädä sitten reittinäkymää napeilla + ja -.

Reitin vaihtaminen kesken treenin

Reittiä voi vaihtaa treenin aikana.

1. Keskeytä treeni TAKAISIN-napilla ja avaa pikavalikko VALO-napilla.
  2. Valitse Reitit, jolloin kello kysyy: Haluatko muuttaa reittiä? Valitse Kyllä ja sitten haluamasi reitti luettelosta.
  3. Valitse Aloita, kun olet valmis.