Sykesensoritila

Sykesensoritilassa voit muuntaa kellosi sykesensoriksi ja jakaa sykkeesi muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten treenisovelluksiin, kuntoilulaitteisiin tai pyöräilytietokoneisiin. Jos haluat käyttää kelloasi sykesensoritilassa, yhdistä se ensin ulkoiseen vastaanotinlaitteeseen. Katso tarkemmat yhdistämisohjeet vastaanotinlaitteen käyttöohjeesta.

Sykesensoritilan ottaminen käyttöön

1. Pidä OK-nappia painettuna ajannäyttötilassa tai siirry päävalikkoon painamalla TAKAISIN-nappia ja valitse Aloita treeni. Selaa haluamasi lajin kohdalle.
  2. Siirry treenin aloitustilasta pikavalikkoon painamalla VALO-nappia.

Valitse Jaa syke muihin laitteisiin.

Valitse Lisää uusi laite.

3. Aktivoi ulkoisen laitteen yhdistämistila.
  4. Valitse Pacer Pro ulkoisesta laitteesta.
  5. Hyväksy Pacer Pron yhdistäminen ulkoiseen laitteeseen.
  6. Sykkeen pitäisi näkyä sekä kellossasi että ulkoisessa laitteessa. Kun olet valmis, aloita treeni ulkoisesta laitteesta. Jos haluat tallentaa treenin kellolla, palaa treenin aloitustilaan ja aloita treenin tallennus painamalla OK-nappia.

Sykkeen jakamisen keskeyttäminen

Valitse Keskeytä jakaminen. Sykkeen jakaminen loppuu myös, kun poistut treenin aloitustilasta tai lopetat treenin tallentamisen.