Brugervejledning til Polar Pacer Pro

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/pacer-pro.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Pacer Pro!

Polar Pacer Pro er et løbeur i en ny generation til seriøse præstationer. Det har et nyt integreret antennedesign til forbedret GPS-sporing, effektive træningsværktøjer plus tilpassede restitutions- og søvnapps, der øger dine chancer for at blive en bedre løber. Med et ultralet design, lyst display og barometer kan du udnytte din styrke, så du kan gøre hver løbetur til en god løbetur.

• Ultralet design: Minimalistisk med maksimal komfort og optimal præstation med en tynd, let skal, aluminiumsindfatning og knapper med et super godt greb.
  • Forbedret processor: Giver en hurtigere, mere jævn og mere effektiv drift og flydende skærmovergange.
  • MIP-farveskærm: Uret har en tyndere glaslinse og forbedret baggrundsbelysning, der giver en bedre skærmkontrast, -klarhed og -oplevelse på alle tider af dagen.

Med Præstationstest for løb ved du, hvor din løbepræstation er nu, og du kan tilpasse din puls, hastighed og dine effektzoner, så du altid får mest muligt ud af dine løbeture. Du kan også finde din maksimale puls med testen. Hold øje med din løbeudvikling med de avancerede løbefunktioner såsom Running Index og Løbeprogrammer.

Håndledsbaseret løbeeffekt registrerer den indsats, der kræves for hvert segment af dit løb, hvilket øjeblikkeligt gør det til et ekstremt nyttigt værktøj til spurter og korte intervaller. Se dit mekaniske energi-output i realtid i watt – uanset om du løber på et fladt terræn eller på en stejl bakke. Du kan bruge gangtest til at holde styr på, hvordan din aerobe kondition udvikler sig. Den er simpel, sikker og nem at gentage. Med præstationstest på cykel kan du tilpasse dine effektzoner og finde din personlige funktionelle tærskeleffekt.

Nå den ideelle mængde træning for at præstere dit allerbedste med Training Load Pro. Bevar energien i hele dit træningspas med den nye intelligente brændstofassistent FuelWise™. FuelWise™ minder dig om, at du skal tanke op, og den hjælper dig med at bevare de passende energiniveauer under dine lange træningspas. Se, hvordan din krop bruger forskellige energikilder under et træningspas. Dit energiforbrug opdeles i kulhydrater, proteiner og fedt.

Rute- og højdeprofiler hjælper dig med at planlægge dit kommende eventyr bedre og se din udvikling på ruten. Med rute- og højdeprofiler kender du din nuværende placering, hvor mange meter du er gået op eller ned, og hvor langt der er endnu. Med funktionen Hill Splitter™ kan du se, hvordan du har præsteret op og ned ad bakker i dit træningspas. Hill Splitter registrerer automatisk alle steder, hvor det går op og ned ad bakke ved hjælp af din hastighed, distance samt højdedata. Gør dine løbe- og cykelture mere spændende med Strava Live-segmenter. Få underretninger om segmenter i nærheden, se præstationsdata i realtid i løbet af et segment, og se dine resultater, lige efter du er færdig. Med tredjepartsappen komoot kan du planlægge din rute til alle eventyr og nemt importere ruten til dit ur, så du kan holde dig på sporet med trinvis vejledning.

Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Sammen med Aktivitetsmåling 24/7 giver den dig et komplet overblik over al din daglige aktivitet. Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Træningsvejledningen FitSpark™ sikrer, at du er klar til din jagt på at erobre stierne med færdige, daglige træninger, der passer til din restitution, parathed og træningshistorik. Uret hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.

I pulsmålertilstand kan du nemt gøre dit Polar Pacer Pro til en pulsmåler og dele din puls til andre Bluetooth-enheder som træningsapps, træningsudstyr eller cykelcomputere. Du kan også bruge dit Pacer Pro på Polar Club-hold til at sende din puls til Polar Club-systemet. Polar Pacer Pro fås også med vigtige, smarte funktioner til ure: kontrolfunktioner til musik, vejrudsigter og mobilmeddelelser. Føj dine favoritsportsgrene til dit ur i Polar Flow. Polar Pacer Pro understøtter over 130 forskellige sportsgrene. Du kan tilpasse indstillinger for hver sportsgren. Med udskiftelige armbånd kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet gennem forbedringer.

Udnyt det hele i dit Pacer Pro

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultater og præstation af din træning. I Flow-appen kan du også se, hvor aktiv du har været om dagen, hvordan din krop har restitueret fra træning og stress i løbet af natten, og hvor godt du har sovet. Du vil modtage tilpassede tips i Flow-appen om træning samt tips til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på din automatiske måling om natten med Nightly Recharge og andre parametre, vi har målt for dig.

Polar Flow-webtjeneste

Synkroniser dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com