Komoot

Planlæg detaljerede ruter på kort med Komoot, og overfør ruterne til dit ur, så du kan få rutevejledning på farten! Hvad enten det er cykling, vandring, bikepacking eller mountain biking, tillader Komoots overlegne planlægnings- og navigationsteknologi dig let at opleve mere, når du er ude i det fri.

Opret en Komoot-konto, hvis du ikke har en. Når du tilmelder dig Komoot, får du et gratis område til at teste alle de vigtigste funktioner. Komoot anbefaler at låse op for dit hjemområde som dit gratis område. Forbind derefter Komoot til Polar Flow, og få dine Komoot-ruter på dit ur. Hver gang du synkroniserer dit ur, bliver dine Flow-ruter automatisk synkroniseret tilbage til komoot.

For hjælp til brug af Komoot kan du se deres supportwebsted på support.komoot.com/hc/en-us

Komoot-ruter kræver en GPS-målefrekvens på 1 sekund. Den kan ikke anvendes med målefrekvenser på 1 eller 2 minutter.

Tilslut dine Komoot- og Polar Flow-konti

Sørg først for, at du har en Polar Flow-konto og en Komoot-konto. Du kan forbinde dine Komoot- og Polar Flow-konti i Polar Flow-webtjenesten eller i Polar Flow-appen.

I Polar Flow-webtjenesten skal du gå til Indstillinger > Partnere > Komoot > Tilslut.

eller

I Polar Flow-appen gå til Generelle indstillinger > Tilslut > Komoot (stryg knappen for at tilslutte).

Når du har oprettet forbindelse mellem dine Komoot- og Polar Flow-konti, synkroniseres alle dine planlagte Komoot-ruter med start i et område, du har låst op på din Komoot-konto, til dine favoritter i Flow.

Synkroniserer Komoot-ruter til dit ur

Du kan vælge de ruter, du vil overføre til dit ur, i Polar Flow-webtjenesten eller appen. Dit ur kan indeholde op til 100 favoritter ad gangen.

Klik på ikonet Favoritter i Flow-webtjenesten for at åbne siden Favoritter. Du kan finde ikonet i menulinjen øverst på siden.

1. Vælg ruterne ved at klikke på afkrydsningsfelterne til venstre for rutelisterne og flytte dem til højre til synkroniseringslisten for dit ur. Hvis du har planlagt nye ruter med Komoot, kan du opdatere dem til rutelisterne ved at klikke på knappen .
  2. Du kan ændre ruternes rækkefølge på uret ved at trække og slippe dem. Du kan fjerne individuelle ruter ved at klikke på X, eller alle ruter på én gang ved at klikke på RYD. Bemærk: Ruterne er stadig tilgængelige i dine favoritter, selvom du fjerner dem fra dit ur.
  3. Synkroniser dit ur for at gemme dine ændringer.

Åbn Polar Flow-appen, gå til menuen Enheder og derefter til siden for enheder. Rul ned ad siden, og tryk på Tilføj/fjern for at se dine aktuelle favoritter på uret.

1. Du kan ændre ruternes rækkefølge på dit ur ved at trykke og holde nede på (iOS)/ (Android) til højre og derefter trække ruterne til den ønskede position.
  2. Du kan tilføje eller fjerne en rute ved at trykke på Tilføj/fjern igen for at åbne dine favoritter.
  3. Du kan sortere favoritterne efter Navn, Ændret og Type.
  4. Du kan fjerne ruter fra uret ved at dreje kontakten til venstre. Du kan føje ruter til uret ved at dreje kontakten til højre.
  5. Synkroniser dit ur med appen for at gemme ændringerne.

For yderligere oplysninger om styring af dine favoritter på Polar Flow-webtjenesten og -appen skal du se Administrer favoritter og træningsmål i Polar Flow.

Sådan startes et træningspas med en Komoot-rute

1. I førtræningsvisningen skal du trykke på LYS-knappen for at gå til hurtigmenuen.
  2. Vælg Ruter fra listen, og vælg den Komoot-rute, du ønsker. Den nærmeste rute vises først.
  3. Vælg, hvor du vil starte ruten: Startpunkt eller På ruten.
  4. Vælg den sportsprofil, du vil bruge, og start dit træningspas.
  5. Dit ur viser dig vej til ruten. Rutens startpunkt fundet vises, når du når den, og når du er klar til at tage afsted.

Du ur viser dig vej gennem din rute med vejledninger sving for sving.