Udskiftelige urremme

Med de udskiftelige armbånd kan du gøre dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil, og så du kan have det på hele tiden og få mest muligt ud af aktivitetsmåling 24/7, stabil pulsmåling og registrering af søvn.

Sådan skifter du armbåndet

Det er nemt og hurtigt at skifte armbåndet på dit ur. Vi anbefaler, at du bruger en kuglepen til at fjerne remmen.

1. Skub forsigtigt stiften ud for at fjerne remmen. Brug en trykkuglepen, hvor spidsen er trykket op.
  2. Sæt spidsen af kuglepennen på stiften, og skub stiften ud af remmen.
  3. Fjern remmen.
  4. Sæt den nye rem på plads, og indsæt derefter stiften i stifthullet på remmen, og skub den fast på plads. Sørg for, at pinden på stiften sidder den rigtige vej.
  5. Sørg for, at stiften er skubbet hele vejen op, og så er du klar.