Navodila za uporabo ure Polar Ignite 3

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Obiščite support.polar.com/en/ignite-3, da si ogledate video učne programe in pogosta vprašanja.

Uvod

Čestitke za nakup vaše nove ure Polar Ignite 3!

Polar Ignite 3 je moderno klasična fitnes ura za bolj energično življenje. Z njo na zapestju boste ves dan prejemali napotke, ki so prilagojeni vašemu telesu in življenjskemu slogu. Prebudite se v boljše dni s funkcijami za sledenje spanja in vpogledi v zbranost čez dan, da boste lahko izpopolnili svojo večerno rutino pred spanjem. Začnite se gibati s prilagojenimi predlogi za vadbo in sprotnim glasovnim vodenjem. Oglejte si pomembne metrike na čudovito svetlem in visokoločljivem zaslonu na dotik AMOLED s prilagodljivimi pripomočki.

Polar Ignite 3 nudi celovito analizo regeneracije vašega telesa čez noč in predvidi ravni energije ter pozornost za dan, ki je pred vami. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ spremlja vaše faze spanca (REM, lahek in globok spanec) ter vam daje povratne informacije o vašem spancu in rezultatih spanca. Funkcija Nightly Recharge™ meri regeneracijo čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Z novo funkcijo Sleepwise™ boste laže razumeli, kako spanje pripomore k ravni pozornosti in pripravljenosti čez dan.

Zastavite si idealno količino vadbe in dosezite najboljše rezultate z orodjem Training Load Pro. Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov. Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pametnim pomočnikom za polnjenje zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami. Preverite, kako vaše telo med vadbo uporablja različne vire energije. Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot sta Running Index in Program teka. Funkcija Glasovno Vodenje omogoča, da vam aplikacija Polar Flow med vadbo sproti predvaja glasovno navodila v slušalkah ali prek zvočnikov.

Oceni vašo raven fizične pripravljenosti in s Polarjevimi testi spremlja napredek v določenem časovnem obdobju. Fitnes test je hitra in priročna metoda, s katero preverite svojo raven fizične pripravljenosti, preden se lotite treningov. S testom hoje lahko spremljate, kako napreduje vaša aerobna kondicija. Test je preprost, varen in ga lahko zlahka ponavljate. S testom tekaške zmogljivosti preverite, na kakšni ravni je vaša tekaška zmogljivost in prilagodite območja srčnega utripa ter hitrosti, tako da boste svoje tekaške treninge čimbolj izkoristili. Test vam bo razkril tudi maksimalni srčni utrip.

Funkcija Neprekinjeno merjenje srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo Sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled nad vašo dnevno aktivnostjo. Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.

Ura Polar Ignite 3 meri vaš srčni utrip na zapestju s Polarjevo fuzijsko senzorsko tehnologijo Polar Precision Prime™ ter z vdelanim GPS-sistemom spremlja vašo hitrost, tempo, razdaljo in pot. Uporablja GPS-tehnologijo z dvojno frekvenco za natančno določanje položaja in manj motenj iz okolice.

Z zamenljivimi zapestnimi paščki lahko prilagodite slog ure in poskrbite, da se poda vsaki priložnosti in slogu. Polar Ignite 3 prinaša nepogrešljive funkcije pametne ure: upravljanje glasbe, vreme in obvestila na mobilniku. V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro zlahka spremenite v senzor srčnega utripa in podatke sproti posredujete drugim napravam Bluetooth, kot so aplikacije za vadbo, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Uro lahko uporabljate tudi med skupinsko vadbo za Polar Club in svoj srčni utrip prikazujete v sistemu Polar Club.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure.

Kar najbolje izkoristite svojo uro Polar Ignite 3

Vključite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Po vadbi sinhronizirajte svojo uro z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi svojo aktivnost za ves dan, kako se je vaše telo čez noč regeneriralo po treningu in obremenitvi ter kako dobro ste spali. Na osnovi samodejne meritve čez noč Nightly Recharge in drugih parametrov, ki smo jih izmerili pri vas, boste v aplikaciji Flow prejeli prilagojene nasvete za vadbo ter nasvete za spanje in uravnavanje energije v dneh, ki so za vas še posebej naporni.

Spletna storitev Polar Flow

Sinhronizirajte svoje podatke treninga s spletno storitvijo Polar Flow s pomočjo programske opreme FlowSync na svojem računalniku ali prek aplikacije Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete trening in sledite svojim dosežkom, hkrati pa prinaša tudi vodenje in natančno analizo rezultatov treninga, aktivnosti ter spanca. S svojimi dosežki seznanite vse prijatelje, povežite se z drugimi, ki prav tako trenirajo, in poiščite motivacijo v skupnostih za trening na družbenih omrežjih.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.