Navodila za uporabo izdelka Polar Grit X

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri začetku uporabe vaše nove ure. Za ogled videoposnetkov z navodili in pogostih vprašanjih obiščite spletno stran support.polar.com/en/grit-x.

Uvod

Hvala, ker ste se odločili za nakup nove naprave Polar Grit X!

Outdoor ura Polar Grit X je lahka in trpežna večnamenska ura za trail tek, gorsko kolesarstvo in pohodništvo ter vse druge športe na prostem. Preberite več!

Dvignite trening na višjo raven in optimizirajte svoje rezultate s Polar Grit X, outdoor uro za tiste dni, ko cesta ni dovolj, da bi dosegli cilje, do katerih si upa le malokdo. Opremljena je s sistemom GPS, kompasom in višinomerom ter Polarjevimi edinstvenimi funkcijami za trening.

Polar Grit X in Hill Splitter™ vam bosta povedala, kako ste se odrezali na vzponih in spustih. Dobili boste podrobne podatke o višinskem profilu vašega treninga. Tako boste lahko primerjali svojo statistiko po posameznih treningih na vzponih. Hill Splitter™ samodejno zazna vzpone in spuste na podlagi podatkov o hitrosti, razdalji ter višini. Prikaže vam podroben pregled vaše zmogljivosti, ki vključuje razdaljo, hitrost, vzpone in spuste za vse vzpetine na vaši poti.

Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pomočnikom za polnjenje energetskih zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami. Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Polar Grit X vašo porabo energije razčleni na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.

Ostanite na pravi poti s Polar Grit X in Komoot. Ko premikate meje svojih zmogljivosti izven označenih poti, morate vedeti, kje ste. Z uro Polar Grit X lahko uvozite poti iz storitve Polar Flow ali Komoot in sledite sprotnim navodilom za pot v svoji uri. Kadar uvozite svojo pot neposredno iz storitve Komoot, so vam na voljo natančna navodila za pot.

Druge dodatne izpostavljene funkcije so:

  • Napredni zapestni merilnik srčnega utripa s kombinirano senzorsko tehnologijo Precision Prime™.
  • Podrobni podatki o vremenu neposredno na vaši uri. Preverite informacije o trenutnem vremenu in si oglejte 2-dnevno vremensko napoved na svoji uri.
  • Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov.
  • Z Nightly Recharge™ preverite, kako dobro se ponoči regenerirate po napornem dnevu.
  • Pridobite izčrpnejši vpogled v intenzivnost svojih tekov s storitvijo Running power.
  • Funkcija Swimming metrics v uri Polar Grit X samodejno zaznava vaš srčni utrip, slog plavanja, razdaljo, tempo, zamahe in premore. Razdalja in zamahi se beležijo celo med plavanjem v odprtih vodah.
  • Ostanite povezani z obvestili v svojem mobilnem telefonu. Prejmite opozorila za dohodne klice, sporočila, e-pošto, dogodke iz koledarja idr.
  • S funkcijo Segmenti Strava Live bodo vaš tek in vožnje razburljivejši. Zagotovite si opozorila o bližnjih segmentih, oglejte si sprotne podatke o rezultatih med segmentom in preverite rezultate, takoj ko končate.
  • Polar Grit X podpira več kot 130 športov. V storitvi Polar Flow lahko svoji športni uri dodate svoje priljubljene športe.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost ure. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure z novimi funkcijami in izboljšavami.

Izkoristite vse funkcije naprave Grit X

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo uro po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti, in delite svoje uspehe s prijatelji. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo dejavnost za ves dan.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako vadijo, in poiščite motivacijo v družbenih skupnostih za trening.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.