Brugervejledning til Polar Grit X Pro

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Gå til support.polar.com/en/grit-x-pro for at se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål.

Introduktion

Tillykke med dit nye Polar Grit X Pro!

Til de personer, der godt kan lide at træne udenfor og ser verden som deres legeplads, præsenterer vi Polar Grit X Pro; et ur, der er bygget til at leve op til kravene til militærudstyr, har ridsebestandigt safirglas, og som kan klare selv de mest krævende situationer med ultralang batteritid.

Udforsk verden, og gå på eventyr med nye navigationsfunktioner, som altid er slået til, samt Polars ultimative træningsløsninger, så du kan følge dit hjerte. Det er vandtæt ned til 100 m med førende GPS-nøjagtighed og håndledsbaseret pulsmåling fra Polar Precision Prime™ og er det hårdeste ur, man kan få, så du kan følge dit hjerte.

Polar Grit X Pro Titan-udgaven og ultrastærkt titanium fra luft- og rumfartsindustrien, der er 12 % lettere, udstyrer dig med et af markedets mest slidstærke ure til udendørs brug. Den ultralange batteritid svigter dig ikke og giver dig op til 40 timers battertid til træning med aktiveret GPS og pulsmåling og helt op til 100 timer med strømbesparelsesfunktioner slået til.

De helt nye instrumentpaneler inkluderer en højdemåler, der altid er slået til, et kompas og placeringskoordinater, så du altid ved, hvor du er, og hvor du er på vej hen. Med det nye instrumentpanel for dagslys kan du se tidspunkterne for solopgang, solnedgang og tusmørke. Med funktionen Vej tilbage kan du navigere tilbage til dit startpunkt via den oprindelige rute. Med Vej tilbage har du mulighed for at fare lidt vild under dit spændende eventyr, men du kan være sikker på, at du altid kan finde tilbage.

Polar Grit X Pro fås med helt nye rute- og højdeprofiler, der kan hjælpe dig med at planlægge dit kommende eventyr bedre og se din udvikling på ruten. Med rute- og højdeprofiler kender du din nuværende placering, hvor mange meter du er gået op eller ned, og hvor langt der er endnu. Med tredjepartsappen Komoot kan du planlægge din rute til alle eventyr og nemt importere ruten til dit Grit X Pro, så du kan holde dig på sporet med trinvis vejledning. Med den intelligente brændstofsassistent FuelWise™ kan du finde ud af, hvordan du tanker op på dine længerevarende eventyr.

Training Load Pro™ hjælper dig med at se, hvor meget du har trænet på det sidste, og hvordan dine træningspas belaster de forskellige dele af din krop, så du kan optimere din træning.

Med funktionen Hill Splitter™ kan du se, hvordan du har præsteret op og ned ad bakker i dit træningspas. Hill Splitter registrerer automatisk alle steder, hvor det går op og ned ad bakke ved hjælp af din hastighed, distance samt højdedata.

Polar Grit X Pro fås også med de fuldt automatiske og intelligente funktioner Nightly Recharge™ og Sleep Plus Stages™, som er en nem og simpel måde, hvorpå du kan se, hvor meget din krop restituerer fra træning og stress, så du kan træffe de mest optimale valg til dagen.

Med præstationstest til løb og cykel kan du teste din præstation og tilpasse din puls, hastighed og dine effektzoner. Med restitutionstest for ben kan du finde ud af, om dine ben er klar til træning med høj intensitet. Og glem ikke, at med de smarte funktioner som vejrrapporter, mobilmeddelelser og kontrolfunktioner til musik giver Polar Grit X Pro dig mulighed for at følge dit hjerte.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet med nye funktioner og forbedringer.

Udnyt alt i dit Grit X Pro

Du kan bruge dit ur direkte fra æsken, men for at få den fulde Polar-oplevelse skal du slutte dit ur til Polar Flow, vores gratis app og webtjeneste.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow-appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultaterne og præstationen af din træning, og giv alle dine venner besked om det, du har nået. I Flow appen kan du også se, hvordan du har sovet, og hvor aktiv du har været om dagen.

Webtjenesten Polar Flow

Synkroniser dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber. Som en hjælp til opfølgning på lang sigt har vi samlet alle testdataene på ét sted i Polar Flow-webtjenesten. På testsiden kan du se alle de tests, du har udført, og sammenligne deres resultater. Du kan se dit fremskridt over tid, og du kan nemt få vist ændringer i din præstation.

Du finder alt dette på flow.polar.com