You are here: Noţiuni introductive > Introducere

Introducere

Felicitări pentru noul dumneavoastră dispozitiv V800! Conceput pentru sporturi şi atleţi exigenţi, V800 cu GPS, Smart Coaching şi măsurarea activităţii 24/7 vă ajută să atingeţi performanţa maximă. Obţineţi o privire de ansamblu instantanee a antrenamentului dumneavoastră imediat după sesiune cu aplicaţia Flow şi planificaţi şi analizaţi antrenamentul în detaliu cu serviciul web Flow.

Acest manual de utilizare vă ajută, oferindu-vă să faceţi cunoştinţă cu noul dumneavoastră tovarăş de antrenament. Pentru a consulta tutorialele video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi www.polar.com/en/support/v800.

V800

Monitorizaţi datele de antrenament, cum ar fi ritmul cardiac, viteza, distanţa şi traseul şi chiar cele mai mărunte activităţi din viaţa dumneavoastră de zi cu zi.

Senzorul pentru ritm cardiac H7*

Vedeţi ritmul cardiac exact live pe dispozitivul dumneavoastră V800 în timpul antrenamentului şi în timpul înotului. Ritmul dumneavoastră cardiac este informaţia utilizată pentru a analiza modul în care s-a desfăşurat sesiunea.

Cablu USB

Folosiţi cablul USB personalizat pentru a încărca bateria şi pentru a sincroniza datele între dispozitivul V800 şi serviciul web Polar Flow prin intermediul software-ului FlowSync.

Aplicaţia Polar Flow

Vizualizaţi datele de antrenament dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicaţia Flow sincronizează datele de antrenament fără fir cu serviciul web Polar Flow. Descărcaţi-o de la magazinul de aplicaţii sau de la Google Play.

Software-ul Polar FlowSync

Software-ul Flowsync vă permite să sincronizaţi datele între dispozitivul V800 şi serviciul web Flow pe computerul dumneaoastră prin intermediul cablului USB. Accesaţi www.flow.polar.com/V800 pentru a descărca şi instala software-ul.

Serviciul Web Polar Flow Web

Planificaţi şi analizaţi fiecare detaliu al antrenamentului, personalizaţi-vă dispozitivul şi învăţaţi mai multe despre performanţa dumneavoastră la polar.com/flow.

*Numai inclus în dispozitivul V800 cu seturile de senzori pentru ritmul cardiac. Dacă aţi cumpărat un set care nu include un senzor pentru ritmul cardiac, nu vă faceţi griji, puteţi cumpăra unul ulterior.