You are here: Kezdjük el > Bevezetés

Bevezetés

Gratulálunk az új V800-ához! Az igényes és elkötelezett sportolóknak tervezve, a V800 a GPS-szel, a Smart Coaching-gal és a 24/7 aktivitásméréssel segítségére lesz csúcs teljesítményének elérésében. Kapjon azonnali visszajelzést az edzés után a Flow alkalmazással; tervezze meg és elemezze az edzésének részleteit a Flow web szolgáltatással.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új edzőtárssal. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: www.polar.com/en/support/v800.

 

V800

Kövesse nyomon edzési adatait, mint a pulzusszám, sebesség, távolság és útvonal, sőt, még az életének legapróbb aktivitásait is.

H7 JELADÓ*

Lássa élőben aktuális pulzusszámát a V800-on edzés, akár úszás közben. A pulzusszám információit használja fel az edzés elemzésére.

USB Kábel

Használja az USB kábelt az elem feltöltéséhez, és az adatok a V800 és a Polar Flow web szolgáltatás közötti szinkronizálására a Flow Sync szoftveren keresztül.

Polar Flow alkalmazás

Nézze meg edzési adatait egy szempillantás alatt minden edzés után. A Flow alkalmazás vezeték nélkül szinkronizálja adatait a Polar Flow web szolgáltatásba. Töltse le azt az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Polar FlowSync Szoftver

A Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait a V800 és a számítógépén található Flow web szolgáltatás között az USB kábelen keresztül. Látogassa meg a www.flow.polar.com/V800 oldalt, majd töltse le és telepítse a Polar FlowSync szoftvert.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja személyre és tudjon meg többet a teljesítményéről a polar.com/flow címen.

*Csak a pulzusmérő készletekkel ellátott V800 tartozéka. Ha olyan készletet választott, melynek nem tartozéka a pulzusmérő, ne aggódjon, bármikor vásárolhat egyet.