Starta ett träningspass

Bär OH1 runt underarmen eller överarmen, mer information finns i Använda din OH1

Starta ett träningspass som en oberoende träningsenhet

Innan du använder OH1 som en oberoende träningsenhet, måste den registeras och länkas till ett Polar Flow-konto. Mer information finns i Ställ in din OH1.

1. Start OH1 genom att trycka på knappen tills LED-lampan tänds och släpp sedan knappen.
  2. OH1 är nu på. Tryck snabbt två gånger på knappen för att aktivera registreringen.
  3. När din puls detekteras, kommer den gröna LED-lampan att blinka snabbt och då kan du starta ditt pass.

Efter ditt träningspass kan du avsluta registreringen genom att trycka på knappen tills LED-lampan slocknar. Synkronisera därefter ditt träningspass till Flow-appen och webbtjänsten för att visa detaljerna för ditt pass. Mer information finns i Synkronisera.

När enheten används som oberoende träningsenhet, lagras träningspass under sportprofilen Annan sport, inomhus. Minneskapaciteten är upp till 200 timmar träning.

Starta ett träningspass med en Polar handledsenhet

Innan du startar, se till att OH1 är parkopplad med din Polar-enhet. Mer information finns i Ihopparning

1. Sätt på OH1 genom att trycka på knappen tills LED-lampan tänds och släpp sedan knappen.
  2. OH1 är nu på och kan användas som pulssensor med en Polar handledsenhet.
  3. När din puls detekteras, blinkar den gröna LED-lampan en gång varannan sekund.
  4. Starta passet från din Polar handledsenhet.

Efter ditt träningspass kan du avsluta registreringen via din Polar handledsenhet. Synkronisera därefter ditt träningspass till Flow-appen och webbtjänsten för att visa detaljerna för ditt pass. Mer information finns i Synkronisera.

Observera att Polars konditionstest och ortostatiska test, som finns tillgängliga på vissa Polar handledsenheter och cykeldatorer, inte kan utföras med Polar OH1.

När du använder OH1 med en Polar handledsenhet, kan ditt träningspass i vissa fall visas två gånger i Polar Flow webbtjänst och app. Detta kan hända om OH1-enheten registrerar passet oavsiktligt när du startar ditt pass. Det dubbla passet kan raderas i Flow webbtjänst och app.

Starta ett träningspass med Polar Beat

Innan du startar, se till att OH1 är parkopplad med Polar Beat. Mer information finns i Ihopparning

1. Start OH1 genom att trycka på knappen tills LED-lampan tänds och släpp sedan knappen.
  2. OH1 är nu på och kan användas som pulssensor med Polar Beat.
  3. När din puls detekteras, blinkar den gröna LED-lampan en gång varannan sekund.
  4. Starta passet från Polar Beat.

Efter ditt träningspass kan du stoppa registreringen med stoppknappen i Polar Beat.