Ställ in din OH1

Vi rekommenderar att du laddar batteriet innan du börjar använda din OH1. Om batteriet är helt urladdat kan det ta en stund innan laddningen startar. Se Batterier för detaljerad information om hur du laddar batteriet.

Observera att när ditt OH1-batteri har laddats tillräckligt förmedlas det till alla kompatibla mottagare i närheten.

Välj ett alternativ för inställning

A. Installation via en dator med internetanslutning är snabbare och du kan samtidigt ladda din OH1, men då behöver du en dator. Den här metoden kräver internetanslutning.

B och C. Installation via en mobilenhet är praktiskt om du inte har tillgång till en dator med en USB-port, men det tar lite längre tid. Den här metoden kräver internetanslutning.

Fyll i all fysisk information som behövs för att få exakta träningsdata så får du den senaste firmware för din OH1.

Alternativ A: Ställ in med din dator via FlowSync

1. Placera sensorn i USB-adaptern med linsen uppåt så att kontakterna på sensorn och USB-adaptern möts (bild 1).
  2. Anslut USB-adaptern till datorns USB-port (bild 2) och gå till flow.polar.com/start och installera dataöverföringsprogrammet Polar FlowSync på din dator.
  3. Logga in med ditt befintliga Polar-konto eller skapa ett nytt. Vi guidar dig genom registreringen och inställningen på webbtjänsten.

När inställningarna är klara är du redo att starta. Ha det så kul!

Alternativ B: Installation via en mobilenhet med Polar Flow-appen när du har en Polar träningsklocka

Polar OH1 ansluts till Polar Flow-appen trådlöst via Bluetooth och ANT+, så se till att ha Bluetooth aktiverad i din mobilenhet.

ANT+ är aktiverad som standard när du tränar och skickar din pulssignal till kompatibla enheter i närheten. Du kan inaktivera ANT+ i Polar Beat-appens inställningar om du vill.

Se vilka enheter som är kompatibla med Polar Flow-appen på support.polar.com.

1. Ladda ner Polar Flow-appen på din mobilenhet.
  2. Aktivera Bluetooth® och öppna Flow-appen på din mobilenhet.
  3. Aktivera OH1 genom att trycka på knappen tills LED-lampan tänds. Flow-appen uppmanar dig då att starta länkningen. Godkänn länkningsförfrågan och följ anvisningarna på skärmen.

När inställningarna är klara är du redo att starta. Ha det så kul!

Alternativ C: Installation via en mobilenhet med Polar Beat när du inte har en Polar träningsklocka.

Polar OH1 ansluts till Polar Beat-appen trådlöst via Bluetooth och ANT+, så se till att ha Bluetooth aktiverad i din mobilenhet.

ANT+ är aktiverad som standard när du tränar och skickar din pulssignal till kompatibla enheter i närheten. Du kan inaktivera ANT+ i Polar Beat-appens inställningar om du vill.

Se vilka enheter som är kompatibla med Polar Beat-appen på support.polar.com.

1. Ladda ner Polar Beat-appen på din mobilenhet.
  2. Aktivera Bluetooth och öppna Beat-appen på din mobilenhet.
  3. Aktivera OH1 genom att trycka på knappen tills LED-lampan tänds. Hitta din sensor i Beat-appinställningarna under pulssensorn och tryck på Länka. Följ anvisningarna på skärmen.

När inställningarna är klara är du redo att starta. Ha det så kul!