Du är här:Komma igång > Introduktion

Polar OH1 Användarhandbok

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya OH1. För OH1 videohandledningar och vanliga frågor, gå till support.polar.com/en/OH1.

Introduktion

Grattis till din nya Polar OH1! Polar OH1 är en optisk pulssensor, som bärs runt underarmen eller överarmen. Den kan användas som en oberoende träningsenhet, som registrerar och lagrar data, eller som pulssensor med en Polar-handledsenhet. När den används som pulssensor, skickar OH1 pulsdata till din Polar-handledsenhet.

OH1 är kompatibel med Polar-handledsenheter med Bluetooth-teknologi samt Polar Beat-appen. Den kan även används med apparna Polar Club, Polar GoFit och Polar Team. Dessutom är den kompatibel med iOS- och Android-enheter, som har stöd för den standardmässiga Bluetooth pulsprofilen.

Koppla upp dig mot Polars ekosystem och få ut det mesta möjliga ur din OH1

Hämta Polar Flow-appen från App Store® eller Google PlayTM. Synkronisera din OH1 med Flow-appen efter träningen och få en omedelbar överblick över samt feedback på dina träningsresultat och din prestanda.

Synkronisera dina data till Polar Flow-webbtjänsten med FlowSync-mjukvaran på din dator eller via Flow-appen. I webbtjänsten kan du planera din träning, mäta dina resultat, få handledning och se en detaljerad analys av dina träningsresultat. Låt alla dina vänner få ta del av dina resultat, hitta träningskompisar och få motivation från dina sociala träningscommunityn. Allt det här hittar du på flow.polar.com.