Polar OH1 Användarhandbok

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya OH1. Videohandledning för OH1 och svar på vanliga frågor finns på support.polar.com/en/OH1.

Introduktion

Grattis till din nya Polar OH1!

Polar OH1 är en kompakt och optisk pulssensor som mäter pulsen från din arm eller tinning. Den är mångsidig och ett mycket bra alternativ till pulsband för bröstkorgen och handled. Polar OH1 sänder din puls i realtid till din sportklocka eller smartklocka, appen Polar Beat eller andra träningsappar via Bluetooth och simultant till ANT+-enheter. I Polar OH1 finns ett internt minne vilket innebär att du kan träna enbart med OH1 och i efterhand överföra träningsdata till appen i din telefon. Den levereras med ett bekvämt armband som kan maskintvättas och en klämma till simglasögon (i Polar OH1+ produkt-paketet).

Den kan också användas med Polar Club, Polar GoFit och Polar Team-appen.

Anslut till Polars ekosystem Polar Flow och få ut mer av din OH1.

Ladda ner Polar Flow-appen eller Polar Beat från App Store® eller Google PlayTM. Synkronisera din OH1 med en av apparna efter träningen och få en snabb översikt och feedback på dina träningsresultat och prestationer.

Synkronisera dina träningsdata till Polar Flow-webbtjänsten med programmet FlowSync i din dator eller via Flow-apparna. I webbtjänsten kan du planera din träning, följa dina prestationer, få vägledning och se en detaljerad analys av dina träningsresultat. Låt alla dina vänner få ta del av dina prestationer, hitta andra träningsutövare och få motivation från dina sociala träningscommunities. Allt detta finns på flow.polar.com.